Radioton voor overleden Zimmerman

Radio Mas 99.7.radio directWillemstad – Radio Mas en Radio Direct houden vandaag een inzameling voor de zondag overleden drievoudige Tumbakoning Harry Zimmerman om de zanger conform zijn wens niet in zijn woonplaats Aruba maar op Curaçao te begraven.

Advertentie

Harry ZimmermanDat heeft parlementariër Jacinta Scoop-Constancia, initiatiefnemer van de inzameling, tegenover deze krant verklaard.

,,Zimmerman heeft tot aan het eind van zijn leven op Aruba gewoond, toen hij nog leefde uitte hij de wens om bij zijn ouders hier op het eiland begraven te worden.”

Volgens Scoop-Constancia dekt de verzekering van de overledene de kosten niet om op een ander eiland dan Aruba begraven te worden. Uitvaartondernemer Crisma Henriquez van El Señorial staat garant dat het lichaam van Zimmerman wordt overgevlogen.

,,Zonder deze garantstelling was het niet mogelijk geweest om de laatste wens van Zimmerman uit te laten komen.’’

De inzamelingsactie bij Radio Direct en Radio Mas begint om 9.00 uur in de ochtend en duurt tot 17:00 uur.
Bij Tesoro Plasa zullen jongeren gekleed in een T-shirt met de afbeelding van de zanger en een collectebus in de hand geld inzamelen.
De jongeren hebben een badge op hun T-shirt om zich te identificeren als collectant. Bij de inzamelingsactie zijn er financiële experts aanwezig om toe te zien dat de collecte correct verloopt.
Het is vandaag ook mogelijk om voor 5 gulden bij de radiostations stickers van Zimmerman te kopen.
Op Aruba wordt er vandaag van 14.00 tot 16.00 afscheid van de zanger genomen bij het Aurora Funeral Home.
Vrijdag is er van 13.00 tot 15.30 uur een afscheidsceremonie bij het World Trade Center. Van 16.00 tot 17.00 uur is er een uitvaartmis bij de kerk van Jandoret, de zanger wordt na de mis bij het kerkhof daar begraven.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *