PFM | Zeker vier gewonden bij ongelukken

Zeker vier gewonden bij ongelukken

Zeker vier gewonden bij ongelukken

Gisteravond vond een botsing plaats tussen een scooter en een auto. Beide reden vanuit Punda richting de Penstraat. De chauffeur van de auto wilde rechtsaf slaan om een privéterrein in te rijden. De scooterrijder die daar achter reed had dat niet op tijd in de gaten en botste op de zijkant van de auto.

Hij viel met de scooter op straat en liep meerdere verwondingen op, onder andere aan zijn hand. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Eerder op de dag viel ook een gewonde bij een botsing tussen twee auto’s op de kruising van de Tia Juanaweg in Monte Carmelo.

Eén van de chauffeurs moest naar het hospitaal worden gebracht. Zoals meestal, was ook hier het niet verlenen van voorrang de oorzaak van het ongeval.

Bij Zuikertuintje vielen gistermiddag twee gewonden toen een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg raakte, een verkeersbord omver reed en tegen een palmboom tot stilstand kwam. Beide inzittenden liepen dusdanige verwondingen op dat ze naar het ziekenhuis moesten worden vervoerd.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *