PFM | Twee verdachten gepakt voor overval geldloper

Politie arresteert zes verdachte mannen

Politie arresteert 2 verdachte mannen

Er zijn twee verdachten opgepakt voor de overval op een geldloper van Pietersz Import waarbij 90.000 gulden werd buitgemaakt. Dat weet de Èxtra. Het arrestatieteam pakte gisterochtend aan de Amerikaweg de eerste verdachte op: een 30-jarige man.

Niet veel later kon aan de Santo Dominogoweg de tweede verdachte van 26-jaar oud worden gearresteerd. Bij een huiszoeking die daarop volgde werden verschillende spullen gevonden die in het belang kunnen zijn van het onderzoek.

De overval op de geldloper aan de Schottegatweg Noord ging met geweld gepaard: op klaarlichte dag werd hij meerdere malen beschoten. Er raakte niemand gewond bij de overval.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Twee verdachten gepakt voor overval geldloper

 1. Het viswijf van Boca Sami, Jacintja Constantia, is met haar overvallen op benzinestations en winkeldiefstallen minister geworden, dus ik denk dat er voor deze overvallers een mooie carriere bij de MFK in het verschiet ligt.

 2. Abraham Mossel

  Ja laat het ophalen door het beveiligingsbedrijf van Jamaloodin dan weet je zeker dat je je poen kwijt ben, Jamaloodin geeft Gerrit de Raaf de belangrijkste geld ritten door van zijn politieke tegenstanders, dan kan de georganiseerde MFK maffia club zijn eigen wagens beroven. Geintje!!.

 3. opmerker

  Uit de Amigoe blijkt dat het bovenstaande verhaal wel iets anders in elkaar zit!
  De eigenaar en zijn zoon zouden geld gaan storten bij de bank en werden bij het uitstappen van de auto aangevallen etc. Dan vragen we ons af of het bij iemand bekend was dat de geldstorting bij de bank zou plaatsvinden.
  Ik zou een advies willen geven aan de eigenaar; Laat dergelijk grote bedragen ophalen door een geldtransport dienst. Dan voorkom je dergelijke problemen.

 4. Veel overvallers zijn niet de slimste.. anders hadden ze een andere carrier gekozen

 5. opmerker

  Dan vraag je je af of een bedrijf die een geldloper de straat op stuurt niet medeschuldig is! Tegenwoordig kan je alle betalingen via een bank doen en zij zouden dus kunnen eisen dat klanten via de bank hun rekeningen betalen of anders een betaling doen via een cheque.
  Of is het een kwestie van ontduiking? Sjoemelen met de ontvangsten? Cash geld innen kan op witwassen duiden. Tevens is het de vraag of de klant die cash betaald ook zijn O.B. cash afdraagt aan de belastingdienst.
  Wens de geldloper veel sterkte toe en hoop dat ie een betere en veiliger baan kan krijgen.

 6. Niet slim om zo snel gepakt te worden en nog minder slim om dan ook nog spullen met de overval te maken kunnen hebbend, thuis te bewaren. Wie weet leren ze nog wat bij in de gevangenis 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *