PFM | Rozendal sluit zich aan bij MAN

Elsa Rozendal (ex-PAIS) sluit zich aan bij MAN

Elsa Rozendal (ex-PAIS) sluit zich aan bij MAN

Voormalig PAIS-lid Elsa Rozendal sluit zich aan bij politieke partij MAN. Dat weet de Èxtra. Het is niet duidelijk hoe hoog op de lijst Rozendal wordt geplaatst.

Rozendal diende 18 juni haar ontslag in als lid van coalitiepartij PAIS. Ze voelde zich geen deel meer uitmaken van de partij. Rozendal was naast gewoon lid, ook lid van het bestuur van Pais. Alhoewel zij geen zetel in de Staten heeft, was Rozendal een van de prominentere leden van de lichtblauwe partij.

Het kersverse MAN-lid heeft de overstap gemaakt omdat ze volgens de Èxtra deel wil uitmaken van een partij die mensen aan het werk helpt.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Rozendal sluit zich aan bij MAN

  1. GroenteSoep

    DE minnares van Paul de Geus; wat zal hierachter zitten voor UTS?????
    The bold and the Beautiful!!!!!!

  2. Elsa is een pittige tante met het hart op de goede plaats. Ik zou zeker op haar willen stemmen. Bij PAIS was het geen fit met al die gladde kapitalistische jongens met vlotte babbel. MAN welk een sociaal democratisch karakter dient te hebben, heeft bewezen dat het een partij is zonder karakter die weinig op het sociaal gebied heeft gedaan. Misschien kan Elsa daar het tij keren voor het goede.

  3. Nu Cooper weg is, lijkt het plotseling alsof Koeiman honing aan zijn kont heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *