27.3 C
Willemstad
• dinsdag 27 juli 2021 00:43

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | PS pal achter Marvelyne Wiels

Marvelyne Wiels
Rosaria (PAIS) zei tegen AD dat hij niet met een ‘geladen geweer’ het debat ingaat

Als één blok staat Pueblo Soberano achter hun Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels. Dat zegt de leider van de partij Jaime Córdoba tegen het Antilliaans Dagblad.

Vandaag is de Statenvergadering over het functioneren van Wiels. Over dat functioneren zijn drie rapporten verschenen. Deze zullen alle drie worden besproken. Ook wordt er vergaderd over hoe de aanbevelingen kunnen worden overgenomen.

De partij is tevreden met het optreden van Wiels binnen het Curaçaohuis. Volgens PS brengt de Gevolmachtigde Minister juist orde op zaken.

- Advertentie -

Het is niet duidelijk of de andere coalitiepartners Wiels ook zullen steunen. Maar PAIS-leider Alex Rosaria zegt tegen de krant dat hij niet met een ‘geladen geweer’ het debat zal ingaan.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. Dezelfde GEEN normen en waarden binnen die hele lompe partij, ja toch? Dus niemand zal verbaasd kunnen zijn over dit standpunt.

  2. Natuurlijk staat de PS achter fraudelientje, net zo als dat ze achter de hele rits mislukte ministers van die partij hebben gestaan. Hoeveel waren er inmiddels ook alweer “verbruikt” ?

  3. Na alles wat Alex de afgelopen jaren heeft laten zien denk dat geen enkele PAIS stemmer uit het verleden nog op PAIS zal stemmen. Ik heb destijds ook op hem gestemd, had de hoop dat zij verandering zouden brengen, maar zonder ruggegraat is dat vrij lastig.
    Het rookverbod, maar onderwijl wel de de ISLA vrolijk door laten gaan was voor mij het absolute toppunt van onnozelheid. Zo’n partij moet snel wegwezen.

  4. ‘De partij is tevreden’…

    Zelfs rasoptimist Stanley Held zal nu toch moeten vaststellen dat Curacao een bananenrepubliek is.

  5. Dit is een kans voor Alex om te laten zien waar ze voor staan. Als de PAIS niet tegen durft te stemmen (zelfs zo vlak voor de verkiezingen) zien we ze in ieder geval met zekerheid NIET meer terug in de Staten na 30-09.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -