PFM | MFK rouwt om Monique Koeyers-Felida

Monique Koeyers Felida | MFK

Monique Koeyers Felida | MFK

Er zijn drie dagen van rouw afgekondigd bij politieke partij MFK nadat gisteren oud-Statenlid Monique Koeyers-Felida overleed. Koeyers-Felida was een van de oprichters van de partij.

MFK laat weten in de sede een herinneringsplek te creëren met foto’s van Koeyers. De verkiezingscampagne wordt gedurende drie dagen stilgelegd en aan Statenvoorzitter Mike Franco is het verzoek gestuurd om alle Statenvergaderingen deze week uit te stellen.

Volgens de partij is het verlies van Koeyers-Felida voor velen niet makkelijk te verwerken. Op 11 november 2015 gaf zij haar zetel voor MFK op nadat ze al sinds juli van dat jaar om gezondheidsredenen afwezig was. Koeyers-Felida is 49 jaar geworden.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | MFK rouwt om Monique Koeyers-Felida

 1. Cooper onkruid van het ergste soort.
  corrupt tot het bot.werkgelegenheid?
  pijnzooi.weet u het nog?

  HYAT
  CITEX
  SAMBIL
  hoeveel werkgelegebheid v/d bevolking?

 2. We herinneren ons nog dat Constantia (en ook Cooper trouwens) ons verblijdden met de medeling dat dit hun laatste zittingsperiode in de Staten was.

  Daarna besefte ze dat ze nergens anders 15,000 per maand betaald krijgt voor een 2 urige werkweek met de mogelijkheid tot eindeloos graaien.

 3. Dat heeft lang geduurd.
  Maar ja, zich aan zijn woord houden zijn we van de gemiddelde PS/MFK-er ook niet gewend

 4. Als de MFK volgende maand wint kondigen we 4 jaar van rouw af.

  Zo jong overlijden is triest, maar dat was haar lidmaatschap van de MFK ook. Ze wordt nu voor altijd met de MFK porkeria geassocieerd.

 5. Drie dagen rouw is ok! Waarom niet drie avonden informatie over kanker en preventie? Het lijkt soms alsof wij in dit land achterlijk zijn.

 6. Helaas lid van een zeer verkeerde politieke partij!R.I.P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *