PFM | Investeerders interesse in gasterminal

Ruim 70 bedrijven zouden interesse hebben | Persbureau Curacao

Ruim 70 bedrijven zouden interesse hebben | Persbureau Curacao

Ruim zeventig bedrijven hebben interesse in de plannen om bij Bullenbaai een zogenoemde ‘liquid natural gas’ terminal te ontwikkelen. Dat laat het Multi Disciplinair Project Team, het MDPT, weten.

Deze internationale bedrijven hebben een bezoek gebracht aan de Bullenbaai om het project met eigen ogen te zien. De zogenoemde ‘site visit’ ging gepaard met een presentatie.

De investeerders komen volgens het MDPT uit verschillende landen. Zo waren er bezoekers uit Amerika, Colombia en Spanje maar ook uit Qatar en China. Het ontwikkelen van de gasterminal is onderdeel van het plan om de raffinaderij te moderniseren.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Investeerders interesse in gasterminal

  1. Moderniseren van een raffinaderij die binnenkort overbodig is. Dat gas kan ook heel goed in auto’s worden gebruikt. In Rotterdam lag deze week een zeeschip wat op gas vaart. Enzovoorts. Olie is hard op de terugweg. Investeren in olieraffinage is als het bouwen van drie megapieren, waar nooit schepen aan aanleggen. De tijd gaat verder, de politiek staat stil. Het wordt nooit meer zoals het was. Maak dus iets nieuws, iets moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *