PFM | Bogaerts en Jansen in All-Star Game

ogaerts en Jansen in All-Star Game | Photo by Matt Stone

Bogaerts en Jansen in All-Star Game | Photo by Matt Stone

De Arubaanse honkballer Xander Bogaerts en de Curaçaose honkballer Kenley Jansen zijn geselecteerd voor de prestigieuze All-Star Game van de Amerikaanse profcompetitie MLB.

In de All-Star Game nemen de beste spelers uit de National League het op tegen die van de American League. Het is de eerste keer dat ze gekozen zijn. Bogaerts dankt zijn uitverkiezing in de American League aan een ijzersterk seizoen voor Boston Red Sox. Pitcher Jansen is een van de beste relievers in de National League en brak vorige week nog het clubrecord ‘saves’ voor de Dodgers.

Slechts twee honkballers binnen het Koninkrijk gingen Bogaerts en Jansen voor: pitcher Bert Blyleven in 1973 en 1985 en homerun-koning Andruw Jones in 2000, 2002, 2003, 2005 en 2006. De All-Star Game wordt dinsdag 12 juli in San Diego gespeeld.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Bogaerts en Jansen in All-Star Game

  1. Als je geselecteerd wordt voor de MLB All-Star game dan behoor je echt tot de absolute top talenten. De startende spelers (in dit geval beiden) worden geselecteerd door stemmen van hun “peers” (collega’s), sportjournalisten en fans. Uiteinelijk zal de team-manager (zelf ook gekozen) het team aanvullen om zo een gebalanceerd geheel te hebben. Pabien na Xander i Kenley!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *