PFM | Anthon Casperson nieuwe algemeen directeur van het Sehos

Frank Poen vertrekt na ruim een jaar | Antilliaans Dagblad

De voormalige directeur van Aqualectra, Anthon Casperson, is de nieuwe algemeen directeur van het Sint Elisabeth Hospitaal. Hij is de opvolger van Frank Poen en is op 1 juni aangetreden.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. De benoeming is officieel nog niet naar buiten gebracht. Het personeel van het ziekenhuis zal aanstaande maandag nader worden ingelicht.

Casperson wacht een zware taak. Hij zal onder meer worden belast met de reorganisatie van het Sehos en met de transitie naar het Hospital Nobo Otrobanda. Frank Poen trad eerder dan gepland af. Hij had een driejarig contract dat in april van het vorig jaar inging. April dit jaar meldde het Antilliaans Dagblad dat er gesprekken over zijn functioneren waren met de Raad van Toezicht. Hij is daarna op vakantie gegaan en officieel per 1 juni afgetreden.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Anthon Casperson nieuwe algemeen directeur van het Sehos

 1. Probleem is dat mensen als Stefan Capella geen geweten hebben, ze worden gedreven door blinde hebzucht. Grote auto, villa op Zuurzak. Dat daarvoor een bank bijna failliet gaat met 300 mensen op straat interesseert deze walgelijke typetjes niets.

  Ik dacht dat SBTNO de voordrachten van nieuwe commissarissen beoordeelde.

  Dan hebben ze bij de benoeming van Stefan Capella bij het SEHOS toch wel gigantisch zitten slapen.

 2. Wat erugman zo zie je maar weer hoeveel schade deze zuigers verrichten aan onze economie. Het zijn sadisten een gezonde mens kan niet normaal leven met zo’n last op hun geweten.

 3. Ik zie het kleine patsertje Capella vaker bij Zuikertuintje, wat blijkbaar aantrekkinfskracht uitoefent op criminelen.

  Eric Garcia is er ook kind aan huis en de drugsmafiafamilie de Pool heeft er meerdere zaken.

  Capella, de El Capone van Zuurzak, zie ik er vaker in een veel te grote auto. Vanwege zijn ontslag om een megafraude bij de Girodienst waarschijnlijk snel op de naam van zijn moeder gezet, want die betrekt hij gewoon in zijn smerige zaakjes:
  http://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/11369-aangifte-tegen-ex-top-giro

 4. Arme Capella, een bright guy die in zijn hebzucht te ver is gegaan door een groot ego en een hang naar status, komt nergens meer aan de bak want geen enkele zichzelf respecterende organisatie wil hem nog inhuren. Je hebt meteen een bad reputation met zo iemand op je payroll.

  Zijn RA titel is hij dadelijk ook kwijt en bij de Lionsclub is hij er al uit gegooid.

  Het moet geen plezier voor de man zijn om zijn kinderen naar school te brengen, om nog niet te spreken voor zijn kinderen zelf, een vader met deze reputatie.

  Het is erg wat dit met iemand doet.

  Gelukkig heeft het Sehos geen bezwaar tegen Capella als toezichthouder.

  Gelukkig voor hem bedoel ik.

 5. Het bevreemd mij zeer dat geldschieters in het nieuwe ziekenhuis (Nederland?) geen problemen hebben met een mega fraudeur als Stephen Capella en een handlangster van maega fraudeur Eric Garcia, te weten Linda Douglas, in de Raad van Toezicht van het Sehos.

  Een RvT die beslist over directiebenoemingen zoals die van Casperson en het vreemd gaande leeghoofd Elvis Thode.

  Stichting SBTNO screent iedere commissaris, zoals deze week bij UTS, in detail – maar bij het Sehos hebben ze plank volledig misgeslagen!

  FOEI, DONALD DE PALM!

 6. Kon me niet voorstellen dat een grote fraudeur als Stefan Capella in de Raad van Toezicht van het Sehos zit, maar het staat inderdaad op hun website.

  Wat een bananenrepubliek is dit eiland toch!

 7. Is een water en stroom deskundige geschikt als directeur van een ziekenhuis?

  Is iemand geschikt als directeur van een ziekenhuis wanneer hij wordt aangesteld door de Raad van Toezicht met daarin Stephen Capella, ontslagen bij Girobank wegens megafraude maar blijkbaar wel geschikt om toezicht uit te oefenen op een ziekenhuis waarin leven en dood op het spel staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *