PBC | Voor het eerst celstraf voor verkeersboetes

Bij aanhouding had hij geen ID of rijbewijs bij zich en ook nog een lange reeks openstaande boetes van totaal nafls 5000. Voor elke 50 moet hij nu een dag zitten

Een unicum: voor het eerst gaat iemand daadwerkelijk de cel in omdat hij zijn verkeersboetes niet heeft betaald. Het gaat om een 23-jarige man die reed met donker getinte ramen.

Bij aanhouding had hij geen ID of rijbewijs bij zich en ook nog een lange reeks openstaande boetes. Totaalbedrag: bijna 5800 gulden. Voor elke 50 gulden moet hij nu 1 dag zitten.

Het OM waarschuwt dat celstraffen voor wanbetalers vaker voor gaan komen.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Voor het eerst celstraf voor verkeersboetes

  1. Ja Palo.. Hij gaat zitten en hoeft niets te betalen

  2. Als deze mijnheer nu omgerekend 116 dagen gaat zitten is hij dan van zijn schuld af?? Zo ja, gaat hij 116 dagen op kosten van de gemeenschap zitten??
    We moeten niet vergeten dat mijnheer wel moet ontbijten,lunchen,avondeten douchen,toiletgebruik ect,ect,. Wie gaat dat allemaal bekostigen ( de belastingbetaler uiteraard) en wat levert zo’n actie per saldo op? … Ik weet niet of dit allemaal wel slim is hoor. Anders aanpakken!!!

  3. Joep Meloen

    Op zich goed dat men dit doet, maar dan inderdaad ook Brian Mariano, de doodrijder Dos Santos en nog een aantal ook in de gevangenis zetten.
    Het begint op meten met 2 maten te lijken of mag deze joker ook wachten totdat al die anderen hun straf hebben uitgezeten ?

  4. En GS en Brian Marione hebben nog geen 1 dag gezeten. 3 voudige doodrijder Dos Santos kreeg 6 maanden.. en deze heer moet nu bijna 4 maanden zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *