27.1 C
Willemstad
• woensdag 28 juli 2021 22:53

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Twee bodyguards Gerrit Schotte op non-aktief

lbd curacao
Twee bodyguards Gerrit Schotte op non-aktief

WILLEMSTAD – De twee LBD-ers die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van parlementariër Gerrit Schotte zijn op non-actief gezet. Dat meldt ochtendkrant Extrá.

De twee zouden een koffer van de ex-premier langs de douane hebben willen smokkelen, maar werden door een douanier staande gehouden. Het incident gebeurde afgelopen zaterdag.

De twee bodyguards waren de airport binnengekomen met de mededeling dat zijn hun VIP op kwamen halen. Even later verschenen zij zonder VIP, maar met een koffer. Daarop besloot de douanier de koffer aan een inspectie te onderwerpen.

- Advertentie -

Op basis van die inspectie is een procesverbaal opgemaakt voor verder onderzoek. De Douane doet daarover verder geen mededelingen. Middagkrant Nobo meldde donderdag dat bij die inspectie een wapen gevonden is.

Tijdens de wekelijkse persconferentie zei premier Ivar Asjes ‘not amused’ te zijn over het kofferincident. Volgens de minister-president schaadt dit het imago van politici en is schadelijk voor de integriteit van Statenleden.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Haha, die Ivar toch. ‘Schadelijk voor politici’??? rSchadelijk integriteit vd Statenleden. Kom nou op man, er zitten binnen de Staten een aantal uiterst dubieuze figuren dus wij weten allang dat het allemaal niet door de beugel kan.

  Asjes raaskalt maar een slag in de rondte.

 2. Iemand krijgt lijfwachten als hij of zij ooit bedreigd is geweest. Als ik de verhalen uit de media leest zal de “bedreiging” ook een leugen zijn geweest.

 3. “Volgens de minister-president schaadt dit het imago van politici en is schadelijk voor de integriteit van Statenleden” – is die er dan?

 4. alleen maffia figuren hebben bodyguards nodig!!
  Het lijkt mij duidelijk, dat deze koffer voor Schotte werd opgehaald…
  Schotte als bekende leugenaar en crimineel maffia vriendje, zal weer ontkennen.
  De 3 muppet advokaatjes staan klaar om hem te verdedigen.
  Ze zullen weer stellen dat de goede naam van hun client in het geding is.
  allemaal zo voorspelbaar.
  De rechters zijn toch omgekocht of bedreigd, dus vrijspraak volgt.

 5. Heeft draaideurcrimineel Schotte 2 bodyguards? Het is al erg genoeg dat we deze beroepsleugenaar die de MAVO nog niet heft afgemaakt maandelijks een vet Statensalaris betalen, maar het volk draait dus ook nog eens op voor 2 bodyguards!

  Mas serka di bo zegt de MFK, maar ze bedoelen mas serki di bo portemonnee.

  Wat een bananenrepubliek.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Stroomstoring Bonaire

Bonaire heeft sinds vanochtend 08.00 uur te kampen met een grote stroomuitval. Elektriciteitsbedrijf WEB bevestigt de storing. Het hele eiland ligt plat. Precies een jaar geleden, op 31...

Democracy now! | Wednesday, July 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curadoet pakt 300 projecten aan

Curadoet zal, na twee keer uitgesteld te zijn geweest, aanstaande zaterdag plaatsvinden. De grootste vrijwilligersactie van het eiland heeft dit jaar 300 projecten beschikbaar gesteld. Voor ruim...

ParadiseFM | Truks in brand bij Rodricon Transport

Verschillende truks van Rodricon Transport zijn vannacht volledig uitgebrand. Iets na drie uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen en rukten zij samen met de...

PBC | Vrouw die pcr-test vervalste was medewerker RCN

Persbureau Curacao De vrouw die haar PCR-test vervalste om Curaçao toch binnen te kunnen komen is een medewerker van Rijksdienst Caribisch Nederland op Bonaire. De vrouw met de...
- Advertentie -