PBC | Sherwin Leonora weg bij Pueblo Soberano

De ex-parlementariër is niet tevreden over de koers van de partij | Persbureau Curacao

Sherwin Leonora verlaat Pueblo Soberano. De partij voor wie hij 4 jaar in het parlement zat. Eerder al stelde hij zich niet verkiesbaar op 28 april.

De ex-parlementariër is niet tevreden over de koers van de partij. Vooral met betrekking tot de Isla en met de manier waarop de partij de laatste verkiezingsnederlaag evalueerde.

Bij de verkiezingen van oktober vorig jaar behaalde Leonora 85 stemmen.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | Sherwin Leonora weg bij Pueblo Soberano

 1. Gelukkig is deze partij van mislukkelingen, meelopers en losers bijna verdwenen net als andere loser partijen als FOL en PLKP

 2. Heel veel PS leden zijn afgelopen jaren de wereld rondgevlogen met geen enkel doel behalve vakantie..

 3. Abraham Mossel

  Ik denk als eerste naar een nachtclub z’n eigen dikke pens vol laten lopen met champagne en daarna in het hotel een dikke hoer bestellen, en dat alles op kosten van de mondy bewoners waar de op vreters MFK/PS/KdNT/PM het zo goed voor mee hebben.

 4. ericlapas

  Beste @Enri, goed lezen

 5. dikke deur

  Enri, ik geloof dat ericlapas ironisch bezig was.

 6. Bo mes ta toka, balia y kanta parew, waak e bericht ku bo a skibi prome.

  Alle ministers maar ook burgers kunnen veel goed werk verrichten maar welke hebben dit wel gedaan. Zelfs politiemensen zijn lui zo niet warren ze allemaal niet zo dik. Alleen de jonge politiemensen zijn op gewicht maar voor hoelang?

 7. ericlapas

  Niet zo negatief meneer @Enri, hij kan nu in elk geval alle scholen langs om de toekomstige generatie het belang van een schoon milieu bijbrengen.

 8. Al die leugenaars en zakkenvullers zullen stuk voor stuk van hun stoel omvallen, karma man. Ze zullen van hun onterechte vergaren rijkdom niet genieten.

 9. ericlapas

  Deze man heeft de klimaatconferentie van Parijs in 2015 bezocht. De vraag is wat heeft hij met de kennis gedaan? Was het allemaal voor eigen consumptie? Wat had hij daar te bezoeken? Het is dat Curaçao klein is, anders hoort Curaçao tot de grootste vervuilers ter wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *