PBC | Premier: Nieuwe regering zit vast aan afspraken Nederland

Persbureau Curacao

Die zijn gekoppeld aan de liquiditeitssteun die Nederland geeft, zodat bijvoorbeeld ambtenarensalarissen kunnen worden betaald.

Een nieuwe regering komt na 19 maart niet makkelijk uit onder de afspraken die met Nederland zijn gemaakt over het landenpakket.

Die zijn gekoppeld aan de liquiditeitssteun die Nederland geeft, zodat bijvoorbeeld ambtenarensalarissen kunnen worden betaald.

In de persconferentie gisteren gaf premier Rhuggenaath ook aan dat niet alleen de politiek betrokken is bij de uitvoering van de ontwikkelingsplannen, maar vooral de sectoren zelf.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Premier: Nieuwe regering zit vast aan afspraken Nederland

  1. @Knops

    Lekker vasthouden aan de afspraken. Niks geen vrije hand meer met de centen De gemeenschap is al van 100den miljoenen beroofd door corrupte gezagsdragers en politici. Genoeg is genoeg.

  2. Just Saying

    Laat duidelijk zijn dat dit geen PAR- plan is maar een plan met punten die de afgelopen 10 jaar structureel door de politiek zijn verwaarloosd en waar PAR (en MAN) zelf de afgelopen 4 jaar dus ook niets aan hebben gedaan. Dus laat het nu geen verdienste lijken om al het wanbeleid van de afgelopen 10 jaar kort voor de verkiezingen nog even op een rij te zetten. Once more: als je kiest wat je koos dan krijg je wat je kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *