31 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 17:51

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Jongen van 15 berooft toeristen

Bij Sta. Cruz zag de politie hem lopen met de spullen nog bij zich | Persbureau Curacao

Een jongen van 15 jaar is gisteren aangehouden nadat hij spulletjes van toeristen had gestolen. Die waren bij Jeremí aan het zwemmen in zee en hadden hun spullen op het strand laten liggen.

Ze hadden de jongen wel zien lopen en konden een goede beschrijving van hem geven. Bij Sta. Cruz zag de politie hem lopen met de spullen nog bij zich.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

11 reacties

 1. Hahaaaaaaaaaaaa Erica heeft 3 gezichten een voor KdNT, 2e voor MFK en een 3e als freelance journalist di gaña gaña hahahaaaaaaaaaaaa.

  Hoop dat jij geen oplichter is om de boel op te lichten “kuminda pa tur mucha”

 2. Goed dat de dader (zo snel) is opgepakt. Zal wel niet de verdienste zijn geweest van Politur (het privekorps met corpulente dienders, eigendom van een gewiekste, bijklussende ambtenaar, dat je nauwelijks op Bandabou ziet). Nu staat Playa Jeremi bekend om het regelmatig bezoek van stelende kansenparels. Waarom geen permanente bewaking of plaatsing van (gratis) lockers?

 3. Mede schrijvers van het forum KKC, @ Erica Plasje is sinds de nieuwe regelgeving van de KKC redactie met 180 graden omgeslagen in zijn reactie’s de GLUIPERT EN VAZAL cq TROLL van Gerrit de Raaf? probeerd nu via een omweg ” wolf in schaaps kleren”? eerst nederland te lief kozen maar tegelijkertijd onder de gordel slaan en met gluiperige trollen streken de boel op naaien, dit noemen ze in de volksmond, als een slang het land destabiliseren en terorriseren, daar bij nog een hoppie haat zaaien werkt ook wel!, Erica plasje? ” of moet ik Drechie pb T? zeggen zoals ik altijd al heb vermoed ” Plasje / Drechie , ik reageer niet meer op jouw kut verhalen, macamba hater, ga bij Gerrit de Raaf? je maffia vriend op zijn schoot zitten, misschien voel je dan die lekkere buld in je ruggetje.?

 4. Postman441, Bas, Sander, LaStiwz, Tuna, Brian S., als ik ergens aan schuldig ben, is het, dat ik graag een dushi Korsou voor iedereen wil.

 5. @eric: wat ben jij goed zeg. Waar haal jij je feiten vandaan? Of was het toch meer ‘wishful thinking’? Slavenmentaliteit, noem ik het. Bah!

 6. @ericplapas,

  je hebt gelijk Nederland is schuldig aan alles.
  dat zullen we als standaard moeten invoeren in het onderwijs…
  De Curaoenaars zijn heiligen als we ze gaan vergelijken met Nederlander.
  De schuld kan hier niet liggen, dat kan gewoon niet…

 7. “steunen op eigen kracht maar doch met de wil elkander bij te staan”

  @Lapas: was dat niet iets op een beeldje van voor 10-10-10?

  Overigens impliceert het woord “elkander” iets wat wederzijds is en geen éénrichtingsverkeer.

 8. Onvoorstelbaar welke draai de dommen onder ons aan deze ordinaire diefstal weten te geven. Het heeft zoals te doen gebruikelijk volgens de lokale folklore niets met “ons” te maken, maar alles met “hun”.

  Deze dief heeft het totale budget van de toeristenorganisaties teniet gedaan op het moment dat deze diefstal op het amerikaanse reizigersnet verschijnt. Pabien dan maar weer.

 9. @ericlapas, De YDK kan zich zonder problemen vestige in Nederland (omgekeerd kan dat niet) en daar kan de werkeloze moeder werk vinden en de 15 jarige jongen naar school gaan!

  Er is voldoende werk op Curacao maar daar voelt de YDK zich te goed voor. Tja en niet iedereen krijgt een stagevergoeding van 66 duizend per maand.

 10. Naar alle waarschijnlijkheid een kind van werkloze moeder die zijn moeder wilde helpen. De economie in Nederland groeit al een tijd, de werkeloosheid daalt. Nederland haalt werknemers uit Polen, Oekraïne en andere Oost-Europese landen terwijl wij hier een hoge werkeloosheid hebben en gezinnen soms met honger naar bed gaan.

  Ik kan mij iets herinneren van “steunen op eigen kracht maar doch met de wil elkander bij te staan”. Blijkbaar zijn dit loze kreten voor Nederland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AD | R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel voor seks: belangrijke spil in ronselen meisjes

Mark den Blanken | Algemeen Dagblad Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank schuldig bevonden aan mensenhandel. Hij heeft decennialang vrouwen en minderjarige meisjes gerekruteerd voor seks....

Democracy now! | Tuesday, September 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nederland pakt gokmaffia Curaçao aan

Nederland gaat de gokmaffia op Curaçao flink aanpakken. Dat kondigde voorzitter René Jansen van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) maandag aan in de...

Nu.cw | 93 procent van coronapatiënten CMC niet volledig gevaccineerd

Van de 181 opgenomen coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC) zijn 169 personen niet of niet volledig gevaccineerd. Dat is 93 procent van de ziekenhuisopnames in...

Nu.cw | ENNIA: “Foute berichtgeving pensioenbetalingen september”

De pensioenbetalingen in de maand september worden gewoon uitbetaald door ENNIA. Dat bevestigt de directie. Op sociale media gaat een bericht rond waarin wordt vermeld dat de...
- Advertentie -