28.8 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 14:10

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Gerrit Schotte morgen vrij

Persbureau Curacao

Schotte kreeg in 2018 een straf van 3 jaar wegens ambtelijke corruptie en witwassen

Gerrit Schotte wordt naar verluidt morgen vrijgelaten. Zonder enkelbandje, want hij heeft tweederde van zijn straf uitgezeten en mag gewoon naar huis.

Bij de behandeling van het verzoek om nog eerder te worden vrijgelaten, had het OM de datum van zaterdag 28 november genoemd.

- Advertentie -

Maar volgens Amigoe worden gevangenen niet in het weekend vrijgelaten en komt de voormalige premier morgen al vrij.

Hij kreeg in 2018 een straf van drie jaar wegens ambtelijke corruptie en witwassen.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Voor alle duidelijkheid aan allen:
  De nieuw “Drechi” is niet uw aller “Drechi pa bosnan Tur” Dit is blijkbaar een Drechi die het wil doen voorkomen alsof de “One and only Drechi pa bosnan Tur” witte voetjes probeert te halen bij de gebruikelijke domoren. (Jullie weten wie jullie zijn).
  Niet dus.

 2. Normaal leren criminelen in de gevangenis het vak. Dat was bij hem niet meer nodig. Maar wat heeft hij anderen geleerd in die tijd? Want dan staat ons nog een tsunami van misdaad te wachten.

 3. What does not kills you, only makes you stronger.
  De tijd in afzondering heeft deze gast verder gerijpt en gehard.
  Het is een demagoog, volkskenner en volksmenner meneer pur sang en zal geen gelegenheid onbenut laten om weer in het centrum van de macht te komen. Berguensa is niet aan hem besteed, een obstakel voor velen om echt door te stoten, die bovendien ook nog gehinderd worden door valse schaamte niet zelden aangepraat.
  Wij zijn nog lang niet van ome Gerrit af.
  Maar morgen eerst het vrijlatingsfeest met zijn getrouwen.
  Vrouwtjelief zal daar waarschijnlijk niet bij zijn anders dan voor de judas kus en plein publique.
  Anderzijds petje af voor deze nog steeds aantrekkelijke vrouw. Zij heeft hem door dik en dun gesteund, alle minder goede intenties daargelaten. Die koek is echter op.

 4. En nu er toch een plekje vrijkomt: Wanneer wordt die advocaat aangepakt die aan de lopendeband burgers, kennissen juridisch oplicht? En personeel grof uitbuit?

 5. Wanneer wordt Jaime Saleh aangesproken op zijn verantwoordelijkheid voor de chaos bij Ennia toen hij daar opereerde als RvC lid van de Ennia?

  Of geniet je als ex-gouverneur en vader van de huidige president van het hof van Justitie , immuniteit?

 6. Ach Drechi, beetje druk op het Hof zetten (dat was ook nodig om hen uit hun luie stoel te krijgen en gekke geile Gerrit te vervolgen) en ze sluiten hem zo weer op als hij die 1.8 miljoen niet betaalt.

  Tenzij Gerrit’s geisha alias Schottes sloerie Stella van Rijn en zijn privefotoslaaf ranzige Ramsay een inzameling voor hem gaan doen.

  Doen de lelijkerd Amerigo Thode en zijn enge ratvocaat Douwe Boersema ook mee.

  Gerrits zoon Brandon, de appel valt niet ver van de boom, draagt wellicht nog wat bij uit zijn drugshandel, reden waarom hij van school getrapt is.

  En misschien verdient mafiameid Cicely van der Dijs in het gevang dadelijk nog wat bij met wasknijpers maken.

 7. Bram en consorten: jullie zijn net als Trump. Jullie volharden in het feit dat Hr Schotte niet vrij zou kunnen komen.
  Mis Poes!!
  Whuahauahauahahahahaa

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Ruim 1.000 zaken Slachtofferhulp

Willemstad - Stichting Slachtofferhulp Curaçao nam vorig jaar in totaal 1.075 zaken in behandeling. Bij de meeste zaken ging het om het verstrekken van voedselpakketten. Daarvoor ontving...

FD | Kansspelautoriteit gaat harder optreden tegen illegale goksites

Jeroen Piersma | Financieel Dagblad De Kansspelautoriteit wordt per 1 oktober strenger voor aanbieders die zich niet aan de wet houden. De toezichthouder verhoogt de boetes en gaat...

CC | Response to Parman International’s press release on the sale of Banco di Caribe

WILLEMSTAD, PHILIPSBURG - In light of the press release issued by Parman International B.V. (Parman) on September 16, 2021, the Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten...

NU | Crimineel contact van Ridouan T. aangehouden op Curaçao voor drugshandel

Een 49-jarige man die wordt gezien als crimineel contact van Ridouan T. is afgelopen weekend aangehouden op Curaçao op verdenking van internationale drugshandel. Dat bevestigt het Landelijk...

Parool | Politie arresteert handlanger van Taghi op Curaçao

Wouter Laumans en Paul Vugts De Antilliaanse politie heeft afgelopen weekend Gregory F. aangehouden op verzoek van Nederland. F. geldt als een crimineel contact van Ridouan Taghi, hij...

NTR | Koning: ‘Klimaatverandering het meest dringend onderwerp’, maar de Cariben worden niet genoemd

John Samson DEN HAAG – Nederland én de eilanden moeten gaan focussen op de dingen waar ze het wél mee eens zijn als ze met elkaar praten over...
- Advertentie -