28 C
Willemstad
• woensdag 24 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PBC | Daders moord Jalink wellicht Antillianen

HomeMediaPBC | Daders moord Jalink wellicht Antillianen
Daders moord Jalink wellicht Antillianen
Daders moord Jalink wellicht Antillianen

DIEMEN – De politie van Diemen denkt dat de liquidatie van crimineel Vincent Jalink het werk is van Antillianen. Waarom is niet duidelijk, wel zijn er camerabeelden van twee daders.

Jalink werd op 16 mei doodgeschoten in zijn Porsche, terwijl zijn zoontje van negen op de achterbank zat. Die overleefde de kogelregen op miraculeuze wijze.

De 38-jarige Jalink was vooral in Amsterdam-Zuidoost een bekende organisator van feesten. Gisteren werd het publiek via opsporing verzocht gevraagd te helpen.

Bron: Persbureau Curacao

6 reacties

 1. @Abraham, blijkbaar heb je moeite met begrijpend lezen, reageer je zonder na te denken en ben je niet op de hoogte van de feiten maar heb je het meer van horen zeggen. Een huurmoordenaar is iemand, die in opdracht van en tegen betaling, een ander, laat ik het netjes houden, definitief moet uitschakelen. Huurmoordenaars in Nederland waren tot voor kort, en zo zei ik het ook in mijn vorige reactie, bijna alleen maar Oost Europeanen en daarnaast ook Hollanders. Dus ik heb het expliciet over huurmoordenaars in Nederland. Die gasten uit Koraal Specht of welk ander groepering dan ook uit Curacao houden zich hier met name bezig met drugshandel, roofoverval en elkaar afknallen vanwege haantjes gedrag. Huurmoorden deden ze niet, simpelweg omdat de onderwereld in Nederland de Antillianen als kleine jongens en onbetrouwbaar beschouwt dus werden zij nooit ingezet of gevraagd voor dit soort opdrachten. Dus Abraham dat is wat ik bedoelde en als je het niet snapt vraag het gewoon. Weet waarover je praat en praat niet waarover je niet weet.

 2. De criminelen uit Curaçao zijn een ware plaag. Niet alleen in hun eigen land, maar ook overal daar buiten. Er is echter wel een goede oplossing. Alle veroordeelde Antilianen verbannen naar Klein Curaçao. Daar een groot stalen barbecue-hek omheen zetten met een continue spanning van 360 volt.

  Statistisch gezien zou Klein Curaçao dan snel – inderdaad – te klein zijn.
  Maar in de realiteit zal dit nooit gebeuren. Ze zullen hun moordzucht dan op elkander botvieren. Ze zullen op die manier altijd weer open plaatsen creëeren voor hun “brothers”

  Iedereen zal dan blij zijn. Brave burgers zijn verlost van de Curaçaose plaag en de criminele brothers kunnen hun moordzucht op elkander botvieren.

 3. Wellicht? betekenis misschien, zou kunnen, mogelijk, denkelijk enz….
  Stemmingmakerij van het niks betekenend online-krantje met de té indrukwekkende, dus niet passend bij zo’n lulkoekkrantje ‘persburo-Curaçao’, dat overigens door bijna niemand wordt gelezen. In Opsporing gezocht wordt er gesproken over 2 donkergetinte mannen, wellicht van Surinaamse of Antilliaanse afkomst. In het doorgaans goed geïnformeerde Vlinderscrime.nl heeft men het niet eens over Antillianen of Surinamers, maar over een lichtgetinte man en een donkergetinte man.

  Huurmoordenaars in Nederland zijn voor zover ik weet voornamelijk Marokkanen, Oost-europeanen, Surinamers en ja, óók Hollanders. Eigenlijk zijn ze in alle rassen en kleuren beschikbaar. Antillianen moorden ook, maar aangezien ze liever elkaar een kopje kleiner maken, hebben ze nauwelijks tijd over om voor hitman te spelen.

  Het is trouwens niet uitgesloten dat één van de hitmans Antilliaans is, maar het kunnen net zo goed 2 Surinamers zijn, of een Marokkaan en een Surinaams-antilliaanse man. Ja, ook dat is een mogelijkheid…. Er wonen n.l. genoeg surinaams-antilliaanse echtparen of samenwonenden in Nederland, en die maken ook babietjes. O, ik ben vergeten te melden dat het ook Afrikanen kunnen zijn. Alles is mogelijk, jullie geilen natuurlijk het liefst op Antillianen, vandaar ik de mogelijkheden hier vermeld.

  https://www.youtube.com/watch?v=sHqu0_aa9EE

  http://vlinderscrime.nl/nieuws/daders-liquidatie-vincent-jalink-op-beeld/

 4. Nooit antillianen zegt Ervin!, hij is zeker blind en doof en heeft nog nooit van de soldaten uit Koraal specht gehoord, zijn getriande moordenaar in NL en op Curcrim zie moord Wiels.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties