30 C
Willemstad
• vrijdag 22 september 2023

CC | Silvania proud of World Poker Tour to celebrate new gambling legislation

WILLEMSTAD - The WTP Curacao Invitational Poker Tournament in Curacao is scheduled for September 25th. Minister Javier Silvania of Finance announced a few weeks ago that he...

DH | Accomplice of drug lord ‘Nuto’ Wawoe voluntarily extradited

AMSTERDAM/SANTO DOMINGO--The Dominican authorities have now extradited Dutch citizen Terence Ángelo Richard De Vries to the Netherlands. Local media previously reported that he had given up his...

Ingezonden | Kaping werk eilandsraad Bonaire

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

ParadiseFM | Terence de Vries uitgeleverd aan Nederland

De Nederlandse drugsverdachte Terence de Vries is vorige week uitgeleverd aan Nederland. De Vries werd op dezelfde dag als Nuto Wawoe gearresteerd in Sto. Domingo. In tegenstelling tot...

Democracy now! | Wednesday, September 20, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PBC | Asjes heeft nieuw partijgebouw

HomeMediaPBC | Asjes heeft nieuw partijgebouw
De ‘sede’ van Pro Kòrsou ligt aan rotonde van Brievenga
De ‘sede’ van Pro Kòrsou ligt aan rotonde van Brievenga

WILLEMSTAD – De nieuwe partij van Ivar Asjes heeft een partijgebouw. Die wordt zondag 24 januari om 7 uur officieel geopend.

De ‘sede’ van partido Pro Kòrsou ligt aan de rotonde van Brievengat. Die is afgelopen week schoongemaakt door leden en sympathisanten van de partij.

Asjes werd in september opzij gezet door Pueblo Soberano vanwege zijn solistisch gedrag. Met Pro Kòrsou hoopt hij hoge ogen te gooien bij de verkiezingen aan het eind van dit jaar.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. waar betalen ze het van?
  welke sponsor heeft zich laten lijmen om wee een politieke partij te steunen.
  wat zijn de plichten van een politieke partij, geen enkele omdat we nog geen goede wet hebben over partij financiering.
  van eigen geld word ik helemaal zenuwachtig, helemaal omdat we geen vermogen toets hebben.
  stel je heb een schuld van een half miljoen en 2 jaar later geen schuld maar wel een gevulde bankrekening.
  in bepaalde gevallen heb ik gehoord dat iemand een stukje grond krijgt van het land, je laat daar wat bouwen of door een bouwbedrijf of door wat illegale werknemers.
  Je verkoopt het aan een bevriend iemand tegen een hoge prijs( niemand die daar vraagtekens bijzet immers de OZB heeft 10.000 huizen nog niet gewaardeerd. je zegt kijk dit heb ik zelf gebouwd met mijn eigen handen. Dan is het kassa, terwijl je geld krijgt op deze manier van iemand waarvoor je later eeen gunst moet voor bewijzen. omgekeerd kan het ook een bevriend iemand verkoopt zijn huis voordelig aan een persoon in de politiek die het dan later duur kan doorverkopen.

  dus gauw komen met een wet hoeveel vermogen iemand heeft en belasting innen, ook de 10.000 illegale huizen en geloof me daar zitten huizen bij die ver boven iemand salaris gaat, waar geen bank bij te pas nodig was dus ook niet bekent bij de belastingdienst.

  trouwens als iemand zogenaamd zelf zijn eigen huis bouwt en daardoor met verkoop winst maakt dat is dan toch ook inkomen. ken genoeg mensen die elk jaar een huis bouwen e daarvan leven door het te verkopen, betalen die ook BZV, AOV, en inkomsten belasting of winstbelasting.

  denk het niet

 2. Het zal wel toeval zijn, maar bij mij verscheen bij dit artikel een advertentie met foto voor houten tuinhuizen. Die branden nog beter als vrachtwagens.
  Enfin, een clubhuis hebben ze, nu nog leden.

 3. Velen willen aan de macht komen maar wanneer het zover is schijnen ze het niet aan te kunnen en willen de taken aan anderen overdragen. Wel het salaris maar alles delegeren. Zeg dan vooraf wat je van plan bent. Dit geldt ook voor Oma-ria. Wel de lusten maar niet de lasten, dat moet Holland maar doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties