PB | Beloning in onderzoek dodelijk schietincident (Marlon Fidanque) Apeldoorn

Beloning in onderzoek dodelijk schietincident (Marlon Fidanque) Apeldoorn

Beloning in onderzoek dodelijk schietincident (Marlon Fidanque) Apeldoorn

Op 19 maart werd de 31-jarige Marlon Fidanque in Apeldoorn dood geschoten. Zijn broer (32) raakt zwaar gewond. De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor informatie die tot het oplossen van deze zaak leidt.

Die fatale zaterdagavond neemt een nog onbekende schutter Marlon Fidanque en zijn broer onder vuur, vlak nadat ze zijn aangekomen bij een woning aan de Houtsnijdershorst in Apeldoorn. Marlon Fidanque sterft ter plekke, zijn broer raakt zwaar gewond. Ook de bewoonster wordt getroffen, in haar arm. Zij weet zichzelf en haar vier kinderen wel in veiligheid te brengen.

Komende dinsdag besteedt Opsporing Verzocht uitgebreid aandacht aan de schietpartij. Het item over deze zaak (waarin een reconstructie te zien zal zijn) zal ook worden ondertiteld in het Papiaments. Het item is uiteraard de volgende dag terug te kijken via www.opsporingverzocht.nl

Live is de uitzending via internet ook te bekijken, via live.politie.nl (zónder www of http ervoor intypen) De uitzending is dinsdag om 20.30 uur Nederlandse tijd.

Bron: Opsporing verzocht

5 Reacties op “PB | Beloning in onderzoek dodelijk schietincident (Marlon Fidanque) Apeldoorn

  1. Joep Meloen

    Hahahaha en je hebt nog gelijk ook !

  2. Sorry, wakker. Spellingchecker…

  3. Nog niets. Pas bij een kritisch woord over een Curacaose crimineel wordt LaStiwz Walker!

  4. Wat heb ik hier mee te maken?

  5. Brave jongen volgens La Stwiz en Stanley Held, lid van het lokale zangkoor en de Lionsclub. Wekelijks in de weer als vrijwilliger voor de voedselbank en collectant voor het Wilhelminafonds. Het VWO in 5 jaar afgemaakt.

    Niets negatiefs over zeggen dus,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *