ParadiseFM | Zorgen om zorgvuldigheid bij contact tracing

Mc William hoopt dat GMN-minister Zita Jesus-Leito op haar vragen kan reageren | Extra

MAN-Statenlid Giselle Mc William laat in een persbericht weten bezorgd te zijn over de zorgvuldigheid van ‘contact tracing’ op Curaçao.

Volgens Mc William zouden verschillende mensen op de lijst van directe contacten nooit zijn benaderd. Ook zou de gezondheid van besmette personen soms slecht worden gemonitord.

Ze informeerde ook of er wel voldoende medewerkers waren op de epidemiologische afdeling. Mc William hoopt dat GMN-minister Zita Jesus-Leito op haar vragen kan reageren.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Zorgen om zorgvuldigheid bij contact tracing

 1. @Knoek koe
  Nu het het over de dochter hebt (zij is vrijwilliger weet je nog-:)) het was juist Drechi etc die flinke aanvallen op de dochter deed.

 2. Ach die arme Drechi etc toch.

 3. ….”Ze is vermoedelijk wel slimmer dan jullie”…..

  [email protected], mee eens,toch slim om het als verpleegster tot MEO te schoppen, wel tegen een prijs, namelijk 100% loyaliteit, en meeknikken…met de MAN

  En ook slim genoeg om haar dochter voor tr trekken…een slimheid die wie “astusia” noemen….ofterwijl ” gewielstheid”

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @Allen tot nu toe:
  Ze is vermoedelijk wel slimmer dan jullie eigen vrouw, en vermoedelijk ook mooier dan de vrouwelijke manspersonen onder U…
  Hoe zo slimmer? Wie zou er nu met een Koe, John, William, etc getrouwd willen zijn? Dan ben je toch niet echt slim??????

 5. Het zijn allemaal comedianten die toneel spelen en grasg vertellen hoe “bezorgd” ze zijn en hoeveel ze wel niet “gedaan” hebben…

  Het enige wat jullie doen is het begrotingstekort nog groter maken en op dure snoepreizen gaan….pipo’s

 6. Hoop wel dat ze in de OK slimmer was.
  Ze maakt zich l volstrekt belachelijk om buiten het parlement bezig te zijn. Niet erg intelli.

 7. Dienen de vragen niet in het parlement gesteld te worden, in aanwezigheid van de minister? Blijkbaar niet. Wat voor parlementarier ben je, als je hoopt dat de minister antwoord geeft op vragen die in een pers bericht zijn gesteld. Begrijpt ze wel wat een parlement inhoudt? Dat je de vragen in een pers bericht nader toelicht, is ok. Kortom 12000 plus verdienen, om een paar vragen aan de minister testellen via de pers. Echt een pipo de clown parlement.

 8. Contact tracing op een klein eiland als dit lijkt mij niet erg zinvol, meestal gaat het alleen om huisgenoten en directe collega’s.

  In elk ander land zien we de experts het parlement uitleggen waar ze mee bezig zijn maar ja hier, wie neemt de moeite om wat aan een stelletje randdebielen uit te leggen.

 9. Madam wil weer even in het nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *