ParadiseFM | Zes vluchten per dag van Curaçao naar Bonaire

Het vliegverbod werd 2 maanden geleden ingesteld om te voorkomen dat het nieuwe coronavirus zich vanuit Nederland naar de eilanden kan verspreiden | Divi Divi Air

Vanaf vandaag gaan er de hele week zes vluchten per dag vanuit Curaçao naar Bonaire. Dat is een gevolg van de versoepeling van de coronamaatregelen door Bonaire.

De vluchten zullen worden uitgevoerd door Divi Divi en EZ Air. Volgens gezaghebber Edison Rijna zullen ook snel maximaal zeven KLM en vier TUI-vluchten per week uit Nederland naar Bonaire vliegen. Alle passagiers uit Nederland en Curaçao moeten maximaal 72 uur van tevoren een PCR-rest hebben gedaan. Als die negatief uitvalt mogen de bezoekers Bonaire in.

Gezaghebber Rijna hoopt dat er vanaf 1 december ook weer directe vluchten uit de Verenigde Staten welkom zijn op Bonaire. Bonaire heeft weinig coronabesmettingen. Vanaf vandaag gaat het dreigingsniveau op Bonaire van fase drie naar fase twee. Daardoor is het weer mogelijk om evenementen te organiseren, zolang er maximaal 50 procent van de locatie wordt gebuikt en er maximaal 50 personen aanwezig zijn.

Dansen en zingen blijft voorlopig nog verboden tijdens evenementen op Bonaire.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Zes vluchten per dag van Curaçao naar Bonaire

  1. Flattening the curve wil zeggen dat zoveel mogelijk besmettingen van Curaçao bij de statistieken van Bonaire geteld moeten worden.

  2. Van 4 naar 6.
    Bonaire durft met de alsmaar oplopende besmettingen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *