ParadiseFM | Willems weer aan het trainen

Na maanden revalidatie is Willems weer begonnen met trainen.

De Curaçaose voetballer Jetro Willems heeft na maanden blessureleed de training hervat bij zijn club Eintracht Frankfurt.

Afgelopen seizoen was hij verhuurd aan Newcastle United. Op zaterdag 18 januari 2020 kwam Willems verkeerd terecht na een duel met Callum Hudson-Odoi van Chelsea. Hierbij scheurde hij de kruisband in zijn linkerknie af. Na maanden revalidatie is Willems weer begonnen met trainen.

Enkele maanden geleden maakte Willems een bijzondere documentaire op Curaçao. Hierin bezocht hij de SDKK-gevangenis en praatte en voetbalde uitgebreid met de gevangenen.

De documentaire werd uitgezonden op Telecuracao en is nu nog te zien via Cariflix.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Willems weer aan het trainen

  1. In zijn bezoek aan SDKK-gevangenis vertelde Willems hoe hij als 9 jarige nog drugs naar Nederland smokkelde en gelukkig kon hij een beetje voetballen anders was het helemaal mis gegaan.

    Weet niet of de gevangenen daar wat aan hadden want een 9 jarige heeft zijn hele leven voor zich en dat is anders dan een 30 jarige die voor dubbelmoord vast zit.

    Wat heel interessant is, is wat op het t-shirt van Willems staat, “indeed.nl” dat is een bekende vacaturesite. Een goed idee voor iedereen die hun baan kwijt zijn of dreigen kwijt te raken is om alvast op indeed.nl te kijken welke vacatures het meest gevraagd zijn en hun voordeel mee doen.

  2. De Curaçaose voetballer Jetro Willems?

    Geboren in Nederland en speelt voor het Nederlands elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *