26 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 02:39

AntilliaansDagblad | Oppositie halsstarrig

Willemstad - Gisteren konden weer twee vergaderingen van het parlement niet doorgaan door het wegblijven van alle tien de oppositieleden. Toch is er nog geen verzoek uitgegaan naar...

AntilliaansDagblad | Mogelijk meer salaris Statenlid

Willemstad - De regering overweegt de hoogste salarisschaal voor ambtenaren, te weten schaal 18, die sinds 10 oktober 2010 toegepast wordt voor de secretarissen-generaal (SG’s) dit jaar...

AntilliaansDagblad | Wietplantage in Flip ontdekt

Willemstad - De politie stuitte dinsdag op een enorme wietplantage in Flip op Bándabou. De actie was een gezamenlijke actie van het politiebureau Barber, het politiebureau Montaña en...

AntilliaansDagblad | Wensen oud-minister ingewilligd

Oranjestad - Het Hof heeft in de zaak Ibis de verzoeken van de verdediging toegewezen. Er worden daarom op korte termijn meer getuigen gehoord. Eind januari vond een...

AntilliaansDagblad | SMMC-personeel gevaccineerd

Philipsburg - Het personeel van St. Maarten Medical Center (SMMC) mocht als een van de eersten het Covid-19-vaccin ontvangen. Dit gebeurde afgelopen maandag in de Auxiliary Care...

DH | 474 persons are now vaccinated in Statia

ST. EUSTATIUS--A total of 474 persons had been vaccinated in St. Eustatius up to Wednesday, February 24, an increase of 190 from the day prior. GTI Statia Terminals...
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Bron ParadiseFM | Weer grote prijsverschillen bij supermarkten

ParadiseFM | Weer grote prijsverschillen bij supermarkten

De prijzen van verse producten verschillen nogal binnen de supermarkten

Vreugdenhil is de goedkoopste in vlees en beleg. Voor groente kom je het voordeligst uit bij Mangusa Rio Canario en voor fruit is dat het geval bij Esperamos.

Dat meldt de Fundashon Pa Konsumidó aan de hand van een analyse in januari van 93 producten bij 22 supermarkten. Mangusa Hypermarket had de meeste producten op voorraad.

De prijzen van verse producten verschillen nogal binnen de supermarkten: voor een kilo sirloin steak betaal je bij Supermarket 2000 30 gulden, terwijl dit bij Mangusa slechts 15 gulden kost.

Ook de prijs van broccoli verschilt nogal, bij sommige supermarkten kost een kilo bijna 17 gulden, terwijl dit bij Esperamos nog geen 6 gulden kost.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Ja, je kunt vlees- en gevogelte kopen van de onmetelijke smerige slager van de chinese supermarket, of bij van Tweel.
  Presentatie, prijs, produkt en kwaliteit varieren met elkaar.

 2. Stanley,

  Van den Tweel heeft de mooiste en best gepresenteerde super op het eiland. Hun eigen merk artikelen zijn ook nog eens bijzonder goedkoop.

  Mijn kritiek op van den Tweel betreft het heel veel foutief prijzen van artikelen, waardoor je aan de kassa veel meer betaalt dan op het rek staat (vooral bij aanbiedingen).

  Ook lege rekken komt voor, al is dat een stuk minder dan vroeger.

  Van den Tweel is ook een ‘macamba winkel’, waardoor het er een stuk beschaafder aan toe gaat dan in bijvoorbeeld Bon Bini supermarkt, waar de laagste klassen uit onze samenleving hun inkopen doen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties