ParadiseFM | Vóór 2021 Isla-kandidaat

De premier is desalniettemin hoopvol over de optie van het vinden van een kandidaat voor de Isla | Antilliaans Dagblad

Premier Eugene Rhuggenaath hoopt voor het eind van het jaar de onderhandelingen te kunnen starten met een overnamekandidaat voor de raffinaderij.

Dat heeft hij tijdens de begrotingsbehandeling in de Staten gemeld. Het zou gaan de om de vierde keer dat de onderhandelingen worden gestart dit jaar.

De premier is desalniettemin hoopvol over de optie van het vinden van een kandidaat voor de Isla.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Vóór 2021 Isla-kandidaat

 1. De Rechtsstaat

  Bijna heb ik trago-meid gelijk gegeven, maar eerlijkheidshalve kunnen en moeten wij deze beste man, de minpres, blijven herinneren dat hij ook op dit terrein keer op keer heeft gefaald.

 2. Tweede ronde met klesch of ……..

 3. Veel beloven, weinig geven doet vele gekken in blijdschap leven!
  Of iets dergelijks

 4. Het zou gaan de om de vierde keer dat de onderhandelingen worden gestart dit jaar.

  En waarom gaat het elke keer mis?

 5. Ben benieuwd over hoeveel stromannen-schijven het verduisteringsgordijn wordt opgetrokken om maar niet te laten zien dat er stiekem een nieuw venezolaans lijntje wordt uitgezet.

 6. Lijkt wel op de koeien van Martina. Just keep on wishing!

 7. Curacao revisited

  “Premier Eugene Rhuggenaath hoopt voor het eind van het jaar de onderhandelingen te kunnen starten met een overnamekandidaat voor de raffinaderij.”
  Onderhandelingen “starten” is geen enkele kunst. Onderhandlingen succesvol afronden is wel een vak. Helaaas zijn onze “toppers” meer geinteresseerd in eigen gewin en verhoging van salarissen van parlementariers in plaats van het algemeen nut

 8. Ach Kaat, laten we ons mannetje van de extreme salarisverhoging in crisistijd dit jaar nog “één keer gunnen uit zijn grote sprookjesboek te mogen voorlezen. Als dan niemand reageert gaat hij wellicht heel verdrietig de kerstdagen in.

 9. Hier wordt niet meer op gereageerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *