27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Persbureau Curacao

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om met 1,8 miljoen gulden over de brug te komen. Schotte vroeg zijn aanhangers om hem te helpen door geld te doneren op zijn privérekening.

Uiteindelijk werd dit door de bank stopgezet.

Schotte zou de 1,8 miljoen gulden van de Italiaanse casinobaas Francesco Corallo hebben aangenomen. In ruil voor het geld zou Corallo zeggenschap in de regering krijgen. Schotte werd daarvoor veroordeeld. Hij moest drie jaar de cel in en mocht zich vijf jaar niet verkiesbaar stellen voor het parlement.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

11 reacties

 1. Als een Sniper eerdaags zijn werk goed heeft gedaan op deze cura klip wat betreft het probleem G S. wil ik wel eens zien hoe het OM reageert.

 2. Klassenjustitie, of klasse onderscheid, is de overeenkomst tussen die artikelen waarop op gereageerd wordt.
  Toppers, politieke partijen, OM, vakbonden en rechters. Duidelijke link met elkaar die elkaar uit de wind houden en elkaar de bal toe spelen.
  En zelfs als de rechter niet anders kan dan veroordelen is nog maar de vraag of en hoeveel “straf” er eigenlijk ten uitvoer wordt gelegd, bij gestrafte binnen de elite.
  Buiten de elite is het kort proces.
  Of heeft er iemand een voorbeeld dat, niet elite over zijn/haar straf mag onderhandelen.
  “All animals are created equal, but some are more equal than others “.
  En dat is misschien wel de uitkomst van mentaliteit maar het is de wet en regelgeving die het mogelijk maakt.

 3. Klassejustitie. Hij had tot een ebpaalde datum de tijd om over de brug te komen – niet gehaald: dus terug naar de gevangenis,
  Ider willekeurige ander has linea recta de gevangenis in moeten gaan – waarom hij niet?

 4. @ nee Brian S, het OM niet opdoeken, zij moeten gewoon het ettergezwel genaamd leerling Pastor Gerrit de Raaf uit de curacrimse samenleving snijden dan is de bevolking van een hoop ellende verlost door deze voetzoeker gaat het hele eiland naar de kloten en dat is nu net zijn opzet, hij denkt ik niks jullie ook niks zo werkt dat met dit soort beestmensen.

 5. IK denk dat er toch maar een ploeg moet komen om het OM ter hand te staan bij het geval leerling Pastor Gerrit de Raaf laten we zeggen een soort opgeruimd staat netjes team onder mijn leiding.

 6. Vreemd dat deJong ook nog steeds op zijn post zit. Buitengewoon onsympathiek figuur, maar dat is mijn ‘mening’. Zit veel te lang op deze post.
  Tja puche plakt nietwaar; zeker in de tropics.

 7. Het OM kan idd opgedoekt worden. Die pakken alleen de kleine kruimelboefjes. De grote boeven zijn onderdeel van hun borrel-, receptie- en golfkring.

 8. Belachelijk dit. Hij is en blijft een boef donder die hufter de cel in met bible en al.
  Echt te achterlijk voor woorden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...