30 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Samenwerking Ajax en Curaçao bevestigd

HomeMediaParadiseFM | Samenwerking Ajax en Curaçao bevestigd
Volgens economieminister Giselle McWilliam is hiermee een begin gemaakt aan een intensieve samenwerking.

In de Johan Cruijff ArenA werd gisteren de samenwerking tussen de Nederlandse voetbalclub Ajax en het Curaçaose toerismebureau bevestigd.

Volgens economieminister Giselle McWilliam is hiermee een begin gemaakt aan een intensieve samenwerking. Curaçao zal zich volgens haar ‘als veelzijdige bestemming profileren richting miljoenen Ajax-fans over de hele wereld’.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Het CTB gaat altijd aan de slag met de miljoenen belastinggeld die zij binnenkrijgen. Leuke feestjes vooral in NA, Brazilie etc. Nu weer als 1 van de sponsors van de voetbalclub Ajax.
  McW de vrouwelijke altijd maar lachende windowdressing staat met een glas champagne in de hand die zij in de operatiekamers nooit heeft gekregen. Wat een afgang voor de MAN zo’n mevrouw.
  PSV en AJAX presenteerden hun jaarcijfers:
  “De miljoenen die PSV bij de eigen accountant liet paraferen en tot een goed resultaat leidden (4,6 miljoen euro nettowinst), staken schril af bij de sublieme cijfers (51,9 miljoen euro nettowinst) die de grote concurrent naar de boekhouders stuurde”.

  Deze regering moet zich diep schamen voor deze sponsoring. Ga nu een keer wat aan de armoede doen op dit eiland!!

 2. @JohnBash Picornie? Stoer om met 8 man in te hakken op 1 iemand die op de grond lag.
  Maar goed wees maar blij met 1 kampioenschap elke 18 jaar.

 3. @Brian. Een neus heeft praatjes en rent dan hard weg als het op daden aankomt. En sch**t dan in zijn broek van angst. Bij ons geen woorden maar daden.
  Je kan merken dat die mevr. McWilliams in het geheel niet weet waar ze het over heeft. Miljoenen fans over de hele wereld. Laat me niet lachen. Buiten Amsterdam weet iedereen dat het een stinkend schoonmaakmiddel is.

 4. Arm arm volk…. lekker iedereen laten verhongeren, en je geld weggeven aan een miljoenen bedrijf. En mensjes als Brian S maar vergoeilijken. Gaat lekker hier…. en volgende maand weer handje ophouden ivm tekorten. Leg dat maar eens uit..

 5. En nog niets over voor hoeveel de belasing betaler is opgelicht in ruil voor een skybox, shirt krabbel en fotosessies. Het is maar waar je je geld en energie in wil steken; dit of het belang van de bevolking. Of gaat het bestuur uit eigen zak vliegtuig en verblijf betalen voor bezoek aan de arena voor de hele bevolking? Als ze dat doen kunnen ze het geld ook gestructureerd gebruiken voor de bevolking. Dat zou een verandering geven!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties