27 C
Willemstad
• zondag 7 maart 2021 20:37

AntilliaansDagblad | Oppositie halsstarrig

Willemstad - Gisteren konden weer twee vergaderingen van het parlement niet doorgaan door het wegblijven van alle tien de oppositieleden. Toch is er nog geen verzoek uitgegaan naar...

AntilliaansDagblad | Mogelijk meer salaris Statenlid

Willemstad - De regering overweegt de hoogste salarisschaal voor ambtenaren, te weten schaal 18, die sinds 10 oktober 2010 toegepast wordt voor de secretarissen-generaal (SG’s) dit jaar...

AntilliaansDagblad | Wietplantage in Flip ontdekt

Willemstad - De politie stuitte dinsdag op een enorme wietplantage in Flip op Bándabou. De actie was een gezamenlijke actie van het politiebureau Barber, het politiebureau Montaña en...

AntilliaansDagblad | Wensen oud-minister ingewilligd

Oranjestad - Het Hof heeft in de zaak Ibis de verzoeken van de verdediging toegewezen. Er worden daarom op korte termijn meer getuigen gehoord. Eind januari vond een...

AntilliaansDagblad | SMMC-personeel gevaccineerd

Philipsburg - Het personeel van St. Maarten Medical Center (SMMC) mocht als een van de eersten het Covid-19-vaccin ontvangen. Dit gebeurde afgelopen maandag in de Auxiliary Care...

DH | 474 persons are now vaccinated in Statia

ST. EUSTATIUS--A total of 474 persons had been vaccinated in St. Eustatius up to Wednesday, February 24, an increase of 190 from the day prior. GTI Statia Terminals...
- Advertisement -

Meest gelezen 7 dagen

Home Classificatie Politiek ParadiseFM | Rhuggenaath: ‘Wees creatief met feestdagen’

ParadiseFM | Rhuggenaath: ‘Wees creatief met feestdagen’

Volgens de premier wordt nog nagedacht vanuit de overheid over een feestelijke viering. Bijvoorbeeld door een muziekshow uit te zenden op televisie.

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft de bevolking van Curaçao opgeroepen creatief te zijn met Kerst en Oud & Nieuw.

Dit jaar zullen er geen dansfeesten, bedrijfsborrels en pagaras zijn. Maar toch moeten we proberen er een mooi feest van te maken, aldus Rhuggenaath.

Volgens de premier wordt nog nagedacht vanuit de overheid over een feestelijke viering. Bijvoorbeeld door een muziekshow uit te zenden op televisie.

Verder roept hij iedereen op het gezonde verstand te gebruiken tijdens de feestdagen.

Bron: ParadiseFM

4 reacties

 1. Gobierno & Sons B.V.’s oplossing om de lockdown feestdagen 2020 onvergetelijk te maken : “een muziekshow uit te zenden op televisie.”

  Eso baby ! Klaba na televishon durante dianan di fiesta ! Sounds like a blast !

  Gibi Doran als entertainer met af en toe een filmpje over Steven Martina’s cow space program intermingled with heel veel reclame !

  Seriously op welk planeet leven deze payasos ?

 2. Volgens de premier wordt nog nagedacht vanuit de overheid over een feestelijke viering. Bijvoorbeeld door een muziekshow uit te zenden op televisie.

  Dat klinkt als een feest! Misschien kunnen de statenleden christmas carols zingen?

 3. Zag toevallig op TV dat kerken weer vol zijn, zijn deze mensen bang om hun plek in de hemel te verliezen?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties