26 C
Willemstad
• woensdag 28 september 2022

Democracy now! | Tuesday, September 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Gouverneur Holiday ontvangt hoge Koninklijke onderscheiding

Gouverneur van Sint Maarten Eugene Holiday is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Holiday nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een afscheidsreceptie in de Grote...
- Advertentie -

Nu.cw | Handelsgrens tussen Venezuela en Colombia weer open

De grens tussen Venezuela en Colombia is weer geopend voor handel. Dat meldt de NOS. Voor het eerst in zeven jaar mag er weer vrachtverkeer rijden tussen...

PBC | Vuurwapen gevonden in cel SDKK-gevangenis

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bewakers van de SDKK-gevangenis hebben vanochtend tijdens een doorzoeking van cellen in blok 7 een vuurwapen gevonden. Het gaat om een doorgeladen wapen, waar dus...

PBC | KLM toestel uit Suriname maakt noodlanding op Azoren vanwege medische noodgeval

Persbureau Curacao AZOREN – Een toestel van de KLM, dat afgelopen nacht op weg was van Suriname naar Schiphol, heeft vanochtend rond half acht een medische noodlanding gemaakt...

ParadiseFM | Twee politieagenten gearresteerd

Twee politieagenten zijn vanmorgen aangehouden. In opdracht van het OM werden er verschillende huiszoekingen verricht. De agenten worden verdacht van het sjoemelen met vergunningen. Een van de verdachten...

ParadiseFM | Pisas blijft vergaderingen boycotten

Volgens Pisas moet er na het inleveren van de geloofsbrieven van Marilyn Alcala-Walle vier weken worden gewacht voor de zetel weer vrij is en dus kan worden ingenomen door Elhage.

MFK-leider Gilmar ‘Pik’ Pisas is niet van plan de Statenvergadering deze week bij te wonen. Hiermee boycot hij de beëdiging van beoogde Statenlid Shaheen Elhage.

Volgens Pisas moet er na het inleveren van de geloofsbrieven van Marilyn Alcala-Walle vier weken worden gewacht voor de zetel weer vrij is en dus kan worden ingenomen door Elhage.

De gouverneur gaf eerder al aan dat dit niet nodig is aangezien Alcala-Walle zelf al afstand heeft gedaan van de zetel. Desondanks blijft Pisas bij zijn standpunt

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

13 reacties

 1. Het kost me wat hoor om deze figuren met woord en daad bij te staan, zelf hebben ze natuurlijk van heel dit gebeuren geen kaas gegeten.

 2. Deze man is niet ziek,dus heeft geen AO aangevraagd weder gekregen.Hij en zijn mede partij leden van het Parlement en de gehele oppositie is in dezelfde situatie,dus deze leden hebben geen loon uitbetaling van Juli 2020 verdiend en gezien dat ze niet op hun werk zijn verschenen, zijn ze volgens mij ontslagen.Feitelijk hebben ze zelf ontslag genomen. Dus, Financien, geen salaris meer uitbetalen!!!!!! Hun zetels zijn ook beschikbaar!!! Het moet niet alleen Elhage maar ook de gehele oppositie gerenoveerd worden zo dat het Parlement weer kan functioneren.

 3. En zo zal dit soort ‘mens’ zich blijven gedragen als een beest
  die men altijd vreest
  omdat hij niet leest
  maar wel ‘feest’
  dat doet ie nog het meest.
  Als het kwaad in de gedaante van een ‘mens’ er nooit was geweest
  dan pas hadden wij een vrije geest.

 4. Pisas jongen, jullie bevinden jezelf in dezelfde toestand als de Babyloniërs (Toren van Babel) met hun Babylonische spraak/taal verwarring. Want terwijl zij harmonieus aan hun bouwplan werkten begonnen de verscheidene personen verschillende talen te spreken en ontstond er een verwarring onder hen waardoor zij genoodzaakt werden de betrekkingen met elkaar te verbreken en uiteen te gaan. Ze konden elkaar niet meer verstaan. Er is dus tussen jullie ook een vreselijke verwarring ontstaan doordat jullie je eigen taal zijn vergeten, en mekaar niet meer kunnen verstaan/begrijpen. Maar weet je Pisas degene die in dit geval hun eigen taal niet zijn vergeten zijn…..Even pauze; weet jij Pisas wie hun eigen taal niet zijn vergeten? Welnu, dat zijn de Nederlanders voor wie jullie binnenkort plaats moeten maken. Jullie moeten gewoon netjes “opschuiven”, oftewel: MOVE. By the way Pisas en consorten, even serieus nu voor een kei serieuze vraag nu; bestaat de psychiatrische inrichting op Curacao nog steeds? Duizend bommen en granaten.

 5. @ Robert,

  Dat gaat bij de verkiezingen echt niet gebeuren. Pisas weet dat zijn achterban totaal, maar dan ook totaal geen kennis heeft van wetgeving, regelgeving etc en daar maakt hij handig gebruik van.
  Hij schreeuwt op alle media dat hij gelijk heeft en dat de gouverneur samenspant met Nederland om Curacao om zeep te helpen………………en het niet opgeleidde deel van de bevolking gelooft hem zonder ook maar 1 vraag te stellen. Zelfs wanneer ze zelf niets te eten hebben en weten dat hij iedere maand 15.000 NAF (incl toelagen) krijgt bijgeschreven (voor belastingen) en daar ook geen cent van wenst in te leveren…………..zelfs dan denken ze nog dat hij voor hen opkomt.
  Waarom ?
  Omdat de PAR, MAN en PIN dat ook niet deden, maar ook niet eens hardop zeiden dat ze het zouden doen. De gewone man verwijt de huidige regering (en terecht overigens) dat ze niets te eten hebben en dat ze geen inkomen hebben. Pisas zegt tenminste nog dat hij voor hen opkomt, ook al komt daar in de praktijk helemaal niets van terecht.
  En alleen daarom al zal de MFK gewoon weer veel stemmen binnen weten te halen. Dat het een criminele organisatie is maakt voor de meeste MFK stemmers niet uit, ze hebben precies hetzelfde gedrag. Soort zoekt soort zullen we maar zeggen.

 6. Je kunt een aap wel een stropdas leren knopen, maar het is en blijft een lelijk ding.

  In ieder geval bij dat de Pik Pisas eindelijk zijn scheerapparaat heeft gevonden.

 7. Aan het weinig-, om niet te zeggen anti-, democratisch gedrag van de partido Mafia, Fraude i Korupshon (MFK) zal ook na de uitspraak van de rechter helaas geen einde komen. Dat laat Pinoccio Pik P maar weer eens doorschemeren. En ook niet na een eventuele AMvRB, want dat is een maatregel. En geen oplossing. Je kunt de ezel wel uit de kunuku halen, maar de kunuku niet uit de ezel. We mogen hopen dat de kiezer zal afrekenen met dit negatieve en niet constructieve gedrag in crisistijd. Ten faveure van het Land, de vooruitgang, de economie en onze toekomst.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -