ParadiseFM | Overheid en toeristische sector: “Blijf thuis!”

Afhankelijk van hoe goed we ons gedragen en wat de besmettingscijfers laten zien, worden de maatregelen richting de feestdagen versoepeld of verscherpt.

De overheid en toeristische sector roepen samen de Curacaose bevolking op om de coronaregels zo goed mogelijk na te leven.

Op die manier hopen ze dat Nederland het reisadvies zo snel mogelijk weer terugdraait naar code geel. Dat schrijft de overheid in een persbericht.

Door het code oranje reisadvies vlak voor de drukke kerstperiode is het grootste deel van de Curacao-vakanties vanuit Nederland gecanceld.

De overheid schrijft dat duizenden banen op de tocht staan door de huidige situatie. Overheid en toeristische sector zeggen dan ook: ‘Blijf thuis’.

Maandag evalueert de regering de huidige coronamaatregelen. Afhankelijk van hoe goed we ons gedragen en wat de besmettingscijfers laten zien, worden de maatregelen richting de feestdagen versoepeld of verscherpt.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Overheid en toeristische sector: “Blijf thuis!”

  1. Vergeet het maar. De landen in West-Europa waar veel toeristen vandaan kwamen stevenen af op code rood, misschien zelfs al voor het einde van het jaar.

  2. Eindelijk komt het gezond verstand boven drijven. Niet meer met het vingertje wijzen maar gezamenlijk de schouders er onder. Nu de verenigingen, kerken etc nog laten aansluiten en dan komen we er misschien uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *