31 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Onduidelijkheid over hindervergunning Klesch

HomeMediaParadiseFM | Onduidelijkheid over hindervergunning Klesch
SMOC: RdK krijgt dezelfde hindervergunning als die PDVSA al ruim 20 jaar hanteerde. Dit weerhield hen ervan om zich aan strengere milieunormen te houden.

Er is nog geen duidelijkheid over de hindervergunning voor Klesch Group. Dat vertelt Peter van Leeuwen van SMOC.

RdK krijgt dezelfde hindervergunning als die PDVSA al ruim 20 jaar hanteerde. Dit weerhield hen ervan om zich aan strengere milieunormen te houden.

Volgens Van Leeuwen is nog niet duidelijk of ook Klesch verdergaat met deze hindervergunning.

Bron: ParadiseFM

7 reacties

 1. O God… Krijgen we dat weer van Bram…. Die verdenkt iedereen ervan iedereen te zijn. Als je tegen hem bent, ben je vast ook “die en die”…..
  Je wordt toch ZO moe van deze vrouw……. Ik weet niet hoe vaak de redactie al heeft uitgelegd dat het IP adres van iedereen hier bij hun bekend is…….

 2. Hoe naïef (wanhopig!) moet je zijn om je als MP zo te laten inpakken (belazeren) door de Klesch groep met haar bekend(!) zijnde twijfelachtige reputatie?

 3. Prioriteit # 1 van politici = su sakunan
  Prioriteit # 2 van politici = saku di su yavenan
  Prioriteit # 3 van politici = saku di su bysidenan

 4. Silencio, Silence, Stilte, rond inhoud hindervergunning Klesch Group. Laten de politici deze gouden kans voorbijgaan om op te komen voor de gezondheid van de eilandbewoners???
  Dat zou crimineel zijn!!! Dit moet op een internationaal podium die waakt over mensenrechten worden aangekaart, als de eilandelijke machthebbers niet in staat zijn om te waken over de gezondheid van de mensen die hun aan de macht hebben gebracht. Kom op volk, kom op milieubewegingen!!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties