ParadiseFM | Onderzoek geëist naar privéreis Rennox Calmes

Millerson zegt het geval niet te kunnen onderzoeken | Persbureau Curacao

Parlementariër Amparo dos Santos heeft opnieuw een brief gestuurd aan Statenvoorzitter William Millerson.

Dos Santos eist van de voorzitter dat hij onderzoek doet naar parlementariër Rennox Calmes die vorig jaar naar een verkeersbeurs in Nederland reisde voor een werkbezoek namens het Curaçaose parlement, maar op eigen houtje door vloog naar Londen zonder de beurs te bezoeken.

Millerson zegt het geval niet te kunnen onderzoeken. Maar Dos Santos eist van de voorzitter dat hij meer doet om verkwisting van geld van het volk te voorkomen.

bron: ParadiseFM

16 Reacties op “ParadiseFM | Onderzoek geëist naar privéreis Rennox Calmes

 1. @Curacao revisited. Het merendeel van alle politici heeft geen greintje integriteit. Waar dan ook. Geen enkele politicus m/v, weet niet wat zelfreflectie is. Maar op dit eiland is voorlopig alles beter dan die parasieten van de oppostie in de regering.

 2. Dat hij het geld moet terugbetalen sluit niet uit dat hij ook moet opstappen @ Bert.

 3. Knoekoe, wat een onzinnige reactie.

  Niet alleen terugbetalen maar voor de rechter en ontslag op staande voet als Statenlid.

  Want zelf opstappen is er natuurlijk niet bij, zie Jacinta Constantia.

 4. Als Rennox Calmes idd naar Londen is gegaan ipv de verkeursbeurs moet hij het geld terugbetalen.
  Kan heel eenvoudig vastgesteld worden of hij er was of niet, is echt geen uitgebreid onderzoek voor nodig.

 5. Kaat, ik vind Anparo dos Santos ook een nutteloze proleet, maar hij bewijst het eiland wel een dienst met de publikatie van de waanzinnige salarissen bij overheidsentiteiten en als Calmes een peperdure privereis naar Europa door de overheid laat betalen moet hij vertrekken en is het prima dat Anparo daar uitsluitsel over wenst.

  Het is echter eenvoudig om over de snoepreis van Calmes in de Staten vragen te stellen, en ik hoop ook dat de flut oppositie dat doet.

 6. Curacao revisited

  @John Bash: als deze regering echt een greintje integriteit had gehad, hadden ze zelf ministers weggestuurd. Ongelooflijk dat na Insel Air, HNO, Giro, ENNIA, Isla, bizar hoge vergoedingen aan overheids directeuren, en nu weer dat voetbalveld is het absurd dat nog niemand enige zelfreflectie heeft getoond en uit zichzelf is opgestapt.

 7. Marian , nietsnut, terechte vraag, gaat niet samen. Nietsnut, volledig gelijk in. Hij moet bij zichzelf te rade gaan, veneto mensen beroofd, wel wat meer dan 6000 gldn.

 8. Amparro is een grote nietsnut maar stelt een terechte vraag.

  Graag antwoord van Rennox Calmes!

 9. @Curacao revisted. Als parlementslid dien je de regering te controleren en toezicht te houden door vragen te stellen over de onderwerpen in het parlement. Dat doe je niet door in je kantoortje te raaskallen voor tv direct. Dat doe je niet door van personeel voormalig Veneto te eisen dat ze eerst de helft van salaris inleveren, voor ze achterstallig loon uitbetaald krijgen.

 10. Cr, wat heeft hij toch veel bereikt met zijn manier van optreden, ook bij venetos zeker. En dan maar brallen, want brallen doet hij, dat het afgelopen moet zijn met verkwisting geld van het volk, verkwisting is mfk kdnt als parlementariers te moeten onderhouden.

 11. “Millerson zegt het geval niet te kunnen onderzoeken. ” Blijkbaar had Millerson door de dikke reet van Ana Maria Pauletta geen zicht op wie wel of niet aanwezig was.

 12. Graai & de Raaf Consultants

  initieel doel: bezoeken Verkeersbeurs
  Reden: Er was budget
  Toegevoegde waarde: Daggeld vergoeding

  werkelijk doel: London
  Reden: Plezier
  Toegevoegde waarde: geen

  toegevoegde waarde Parlementarier Calmes?

 13. Curacao revisited

  Parlementariërs worden betaald om toezicht te houden niet om vergaderingen bij te wonen. Dos santos heeft veel meer bereikt met zijn manier van toezicht houden dan al die hypocriete man, par leden die netjes alle vergaderingen bijwonen maar nooit actie ondernemen

 14. Dos santos strijkt al jaren oneigenlijk geld op, komt alleen naar de vergaderingen om herrie te schoppen. Moet hij dan ook terug betalen net als Calmes. We hebben ook de versie van Calmes al gelezen.

 15. Ook onderzoeken naar de prive reizen van ministers?

 16. Om verkwisting van geld van het volk te voorkomen, zegt vetnek/aasgier dos santos die alleen in het parlement verschijnt om aan het einde van de maand zijn florintjes op te halen.
  Als belastingdienst zou ik een diepgaand onderzoek instellen naar zijn reilen en zijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *