30 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

ParadiseFM | Meer dan 50 geldlades gevonden

Een agent die bij toeval bij het restaurant was, schoot de Vitz overvaller neer | Extra

De politie heeft gisteren meer dan 50 geldlades gevonden in de mondi bij Seru Pretu en in Montagne Abou . Dat is de buit van de 26-jarige overvaller met de camouflagepet.

Die heeft in de afgelopen jaren vele gewapende overvallen gepleegd. Steeds wist hij er vandoor te gaan in zijn grijze Toyota Vitz. Dinsdagavond werd hij tijdens een overval op een restaurant aan de Caracasbaaiweg echter neergeschoten. Hij had kort daarvoor bij het restaurant twee personen met een wapen en een machete bedreigd.

Zijn metgezel was een 21-jarige vrouw. Zij bestuurde de vluchtauto. Dinsdagavond reed ze weg toen de overvaller werd neergeschoten. Gisteren werd ze gearresteerd toen ze de man in het ziekenhuis kwam opzoeken.

Beiden hebben al bekend vele overvallen te hebben gepleegd. De man wordt nu nog verpleegd in het CMC, de vrouw zit vast.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

8 reacties

 1. Alle ministers die in de regering zitren met uizonderingen van een enkeling zijn of hyper corrupt, of hebben meegeprofiteerd van de corruptie van anderen.

  Parlement, heel laag, laag ontwikkeld, nietallemaal perse op intelligentie, maar wel op moraal, fatsoen , .etc

  Aan het parlement lees je je bevolking af.

  Als je opportunistische figuren als Rennox Calmes, DJ, Doran, en Pik in je parlement hebt dan is er iets goed mis met je niveau van je parlement en je kiezende bevolking….

 2. Aan de onnozele reageerders hier:

  Van onze eerste regering zijn Schotte, Jamaloodin en Constantia tot meerjarige celstraffen veroordeeld voor corruptie, fraude en moord. De linkerhand van Schotte, die haar positie te danken dat door helemaal in zijn reet te verdwijnen – mafiemeid Stella van Rijn – zit inmiddels al 10 jaar in Forti!

  Is dat niet crimineel?

  In onze Staten zitten dj Doran, Jacinta Constantia (moest een diploma vervalsen om toegelaten te worden tot een opleiding, waar ze vervolgens alleen maar diepe onvoldoendes scoorde!), Amparo dos Santos, Menki Rojer.

  Die zijn niet dom nee: die zijn oerdom.

  Als je afstand neem van een groep die zich kenmerkt door criminaliteit, domheid en voeg er nog maar aan toe luiheid, is dat discriminatie?

  Zo ja, dan discrimineer ik. Met genoegen.

 3. Voor allen die in een stuip trekken door de reactie van Henk. Haal je kop uit de beerput en dan zie je dat hij gelijk heeft. Ik loop lang genoeg mee op deze rots en ben hier geboren. De slimmen zijn rond het jaar 2000 massaal naar Nederland getrokken tijdens de excodus. Wat overbleef is helaas niet snugger te noemen en tevens vaak crimineel.

 4. @Henk – Exact mijn analyse van het Curacaose volk. Crimineel of oerdom.
  Een hele volk of land over een kam scheren geeft al aan hoe hoog jouw intelligentie is Henk. Ieder land. heeft slimme en minder slimme mensen. Jawel ook Nederland. Stel dat ik zou denken de meeste Nederlanders zijn pedofielen, belasting onderduikers, incest is vrij normaal en sex met dieren daar kijkt niemand meer van op. Dan zijn wij beide even slim Henk

 5. Henk, heb je wel es van discriminatie gehoord? Wie is er hier nu bekrompen en oerdom.
  Knipselkrant, dit commentaar van Henk had niet geplaatst mogen worden.

 6. Hehe eentje minder vd straat.
  Dat meisje is crimineel en een dombo.
  Maar Goed ze hebbeb ze.
  Hoop dat meer dieven gepakt zullen worden.

 7. ‘Die heeft in de afgelopen jaren vele gewapende overvallen gepleegd.’

  ‘Gisteren werd ze gearresteerd toen ze de man in het ziekenhuis kwam opzoeken.’

  Exact mijn analyse van het Curacaose volk.

  Crimineel of oerdom.

  Maar vaak beiden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -