28.1 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 01:06

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Liberia-Peters benadrukt positieve relatie met Lubbers

Oud premier Maria Liberia Peters

In een reactie tegenover ParadiseFM op het overlijden van de voormalig premier van Nederland Ruud Lubbers heeft ex minister-president van de Nederlandse Antillen Maria Liberia Peters de onderlinge positieve relatie die zij hadden benadrukt.

Ruim 5 jaar werkten zij samen als premiers binnen het koninkrijk en, hoewel dit er soms heftig aan toe ging, hadden zij een persoonlijke en goede band. “We waren aan elkaar gewaagd. Ruud was iemand die down to earth was, geen poespas.”

Liberia Peters wenst zijn familie sterkte de komende tijd en zegt de herinneringen aan Ruud te koesteren.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Ze zeggen over de doden niks dan goeds, toch blijven twee zaken bij mij hangen. Het was ongelooflijk hoe Ruud Lubbers ooit Elco Brinkman een dolk in de rug stak.

  Wat mij ook is bijgebleven is dat Lubbers met zijn handen niet van de dames van het VN kon afhouden. Dit zou hem eigenlijk een oude viezerik maken maar daar bewonderde ik hem juist om.

  Ik heb de dames die bij de VN werken gezien, de ene lekkere wijf na de andere. Ik denk dat de herinnering die Liberia Peters aan Ruud Lubbers koestert dan ook van een ander aard moest zijn.

  Het geeft wel aan dat hij een mens van vlees en bloed was.

  Aan de andere kant als je met een oerlelijke vrouw als Ria Lubbers getrouwd bent wil je weleens aan wat moois vergrijpen.

 2. En, nadat zij met de handjes in de koektrommel is betrapt, zichzelf en andere leden van de MDPT, op mafieuze wijze, de zwijgplicht opleggen.

 3. Daar zal de familie Lubbers blij mee zijn, een positieve relatie van Ruud met een dame die als kleuterleidster de politiek inging en er als miljonair weer uit kwam en daarna nog eens schaamteloos haar zakken ging vullen in de criminele club van Wacko Werner Wiels waarin ook Terror Cova zich op de payroll liet zetten.

  Shame on you Liberia Peters!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -