ParadiseFM | Knops bewust van gevolgen negatief reisadvies

Knops zegt er niet bij of Nederland ook zal helpen om deze economische klap te boven te komen | Persbureau Curacao

Staatssecretaris Raymond Knops is zich bewust van de gevolgen die het negatief reisadvies in de Kerstvakantie heeft voor Curaçao.

Dat zegt hij vandaag op de persconferentie in reactie op vragen van Paradise FM. Knops zegt er niet bij of Nederland ook zal helpen om deze economische klap te boven te komen.

Eerder vandaag werd bekend dat het Nederlandse kabinet heeft besloten om een negatief reisadvies te geven voor alle landen, dit naar aanleiding van het advies van het Nederlandse Outbreak Management Team.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Knops bewust van gevolgen negatief reisadvies

 1. Juan heeft duidelijk te lang in de zon gezeten. Wat een idioot dom gekakel. Dit soort lieden is precies de oorzaak van de malaise die hier al tientallen jaren heeft.

 2. Ik denk zelf dat @Juan de zoveelste PVV/FvD adept is. Zo gaat het al jaren namelijk. Niets nieuws onder de zon dus.

 3. Ik wil Juan een raad geven. Verdiep je in de materie. Je zult in Nederland geen moslim lovend tuig aantreffen, laat staan dat ze direct van geld worden voorzien. Ik heb ook nog geen politiek tuig thee zien drinken in een moskee. Ik vermoed, dat achter jouw woorden iets anders schuil gaat, nl. een probleem met de islam. Heeft niets met het onderwerp te maken.

 4. En daarom reisde hij maandag richting de zon. Tsja, want met skype zit je maar binnen in regenachtig Nederland. Dan kun je beter op een van de tropische eilanden zitten.

  @Juan: ik vind het juist goed dat de handtekeningen hier worden gezet. Ik denk dat Knops weinig merkt van het prettige weer.

  Over je tweede alinea: twee vragen; waarom heeft het allemaal zo lang geduurd? En, wie heeft de Voedselbank (fantastische organisatie) behoorlijk mede ondersteund in de laatste maanden?

  Over je derde alinea: appels met peren vergelijking.

 5. Principe akkoord.
  Regeltjes [email protected] ik het helemaal eens ben kan niet meer zo gaan als de verschillende afgelopen decennia en hulp vloeien in de zakken van dezelfde figuren en grote delen van de bevolking al jarenlang niks hebben.
  Het onderwijs is ronduit slecht!
  De infrastructuur verschrikkelijk.
  Gezondheidszorg naar de knoppen vooral onder leiding van Whiteman cs en verder de grond ingeboord
  Honderden miljoenen verdampt tussen 2010-2012 ..,,,,,
  Ik hoop echt dat de tijd voor graaien tot een verleden gaat horen, verantwoordelijken opgepakt en gerecht.
  We still have a long way to go! Want ze hebben het toch weer geflikt om na 6 maanden met terugwerkende kracht naar schaal 18 te gaan.
  Het zijn en blijven schoften

 6. Ik zie even niet welk voordeel Nederland haalt uit het financieel ondersteunen van de eilandjes. Volgens mij heeft het meer met solidariteit binnen het Koninkrijk te maken. Grote broer die ondersteunt in deze moeilijke tijd en wat regeltjes daarbij stelt. Die regeltjes moeten ook wel, omdat alles anders weer zo op is. De afgelopen 10 jaar is wel gebleken dat de Curaçaose politici het begrip integriteit anders uitleggen dan in wij in NL gewend zijn.

 7. En daarom reisde hij maandag richting de zon. Tsja, want met skype zit je maar binnen in regenachtig Nederland. Dan kun je beter op een van de tropische eilanden zitten.

  Over steun moet je je maar niet druk maken. Als Nederland er geen voordeel uit kan halen, dan mag je allemaal doodvallen. Kijk maar hoe Nederland steeds nieuwe bergen opwerpt op de weg om een arme bevolking te helpen. Het ene na het andere juridische bezwaar wordt geschetst waarom noodhulp niet snel gegeven kan worden. De bekende wortel wordt jaren voorgehouden.

  Als curaçao een moslimland was kreeg ze direct van de moslimlovende kliek in den haag en amsterdam veel geld. Kijk maar eens wel politiek tuig thee gaat drinken in een moskee direct na weer een moordaanslag door moslimterroristen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *