ParadiseFM | Klesch-deal waarschijnlijk vertraagd

Het plan was dat Klesch in juli aan de slag zou gaan op Curaçao, maar door de coronacrisis is dit misschien niet haalbaar. | Antilliaans Dagblad

De deal met Klesch Group als nieuwe exploitant van de raffinaderij zou in principe eind juni afgerond zijn, maar er komt waarschijnlijk vertraging.

Dat zei premier Eugene Rhuggenaath vanmorgen. Het plan was dat Klesch in juli aan de slag zou gaan op Curaçao, maar door de coronacrisis is dit misschien niet haalbaar.

De regering is wel in gesprek met andere bedrijven om wellicht tijdelijk te kunnen inspringen tot Klesch het overneemt. Het streven is nog steeds om een deal met hen te sluiten.

Bron: ParadiseFM

14 Reacties op “ParadiseFM | Klesch-deal waarschijnlijk vertraagd

 1. Die Gilbert Martina heeft we erg veel invloed in Curacao

 2. Ambulant

  We moeten niet gillen om de horde.
  Dat is een foute strategie,
  We moeten directe legitime middelen gebruiken om dingen te veranderen.
  Kom met bewijs.
  Video. Papier.
  Het staat kundig model bied alle waarborgen.
  Maar we moeten dat wel inzetten voor een doel.
  En niet schreeuwen zonder doel.
  Corona hebben we niet,
  De dictatuur wel.

 3. Martina en de zijnen lachen zich suf. Ze hebben de belastingbetaler weer gen….id.
  Hun exorbitante salariëring blijft gewoon doorgaan. Inleveren?
  Hoe komt u erbij.

 4. Ambulant

  Sr. Mossel daar ben ik blij om.
  En ik zal de laatste zijn die dat niet bevorderd.
  U moet dus ook waarderen wat het betekend om te kunnen lopen.
  Net zoals het is voor anderen om te kunnen leven.
  Zonder misleiding. zonder bedrog.
  Zonder molesta
  Ze zijn er mee opgegroeid.
  En denken het kan niet anders,
  Nou Dat Is niet zo.
  Iedereen heeft leven.
  WE moeten alleen regelen dat iedereen dat ook naar waarde dat kan hebben.

  Corona is niet onze angst.
  Maar het heeft wel veel bloot gelegd.

 5. Abraham Mossel

  @ Ambulant bedankt voor de belang stelling, met lopen gaat het al een stuk beter, en over twee weken mag ik weer auto rijden, komt goed uit die vrijheid, kan ik lekker weer gaan vissen.

 6. ambulant

  Si sr. Mossel. Tuurlijk de zweep er over…. Hoe is het met het lopen eigenlijk….
  Misschien kunnen we daar bomen gaan planten dan.
  Of andere planten die olie etc. afbreken.
  Lijkt me beter idee.
  Gelddekker plan.
  De mooiste jachthaven ter wereld.
  Wat waren we stom dat we die man hebben weggejaagd.

 7. Laat ‘waarschijnlijk’ maar weg.

 8. Abraham Mossel

  Geloof mij maar die roestbak gaat never nooit meer open, Klesch kennende haalt er nog uit wat een beetje waarde heeft en neemt dan de kuierlatten. Afbreken die roestbak en wel laten doen door die werknemers die al meer dan een jaar doorbetaald thuis zitten, de zweep erover ” doe ik zelf ” bij die gasten, en ik laat het slaan op de trom over aan tuinkabouter oproer kraaier Errol Cova tot hij er bij neer valt.

 9. Knoek-koe

  ….”Feest voor de werknemers van de Isla, want zij zijn de enigen op het eiland die nu volledig doorbetaald worden terwijl de raffinaderij al een jaar stil ligt”…..

  @Hans…een non productieve roestbak.
  Wil je zeggen dat die topsalarissen van de directie op de foto , Russel – Lucasius en de Lannoy ook door de toch al lam geslagen bevolking doorbetaald worden?

  Ik hoop dan echt dat deze directeur – trice net zo veel smaak en klasse hebben alshun positie doet suggereren en dat ze hun salaris “gekwarteerd” hebben…..

 10. Feest voor de werknemers van de Isla, want zij zijn de enigen op het eiland die nu volledig doorbetaald worden terwijl de raffinaderij al een jaar stil ligt.

  Well done, Terror Cova!

  De vakbonden eisen dat wanneer de raffinaderij eindelijk open gaat de Isla werknemers eerst enkele maanden Corona vrij krijgen.

  Want omdat die werknemers al een jaar thuis zaten hebben ze niet van de lockdown kunnen profiteren.

 11. Knoek-koe

  …….”en weer een topprestatie van alleskunner Gilbert Martina! Wie gaat nu weer de loonkosten van onze “arme” isla werknemers ophoesten?”…..

  Alleskunner…[email protected] Revisited…deze ironische term is zeer passend.
  Ik wil geen MAN coryfee meer in elke staats NV zien omdt de Pa Don martina is…of de moeder dik is et het partijbestuur etc….We hebben gezien hoe het met UTS is afgelopen onder MAN Coryfeeën zoals o.a. De Geus, Leila Lasten en Yamil Lasten……honderden miljoen weg en …foetsie UTS….

  …”Arme ISla werknemers”……: wordt het mega salaris van de directrice van de ISLA (op de foto) ook door de pueblo betaald?
  De ISLA raff. die er als een wrak uitziet, en waar 0,0 is gedaan aan milieu ethisch investeren en raffineren? Waar is het milieu ethisch besef van deze ISLA directeuren en -trices, die – getuige de smerigheid die deze raffinaderij aanricht – weinig achting en respect koesteren voor de mensen die erom heen wonen.. deze directrice woont vast niet ergens in Wishi, Marchena, Veeris of Santa Helena ……..

 12. Curacao revisited

  mooie opsomming Knoek-koe: het is toch absurd dat mensen zoals martina en brokken piloot etienne ys van de ene flater naar de andere flater kunnen gaan sommige mensen moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen, en gilbert martina is een van die mensen

 13. Knoek-koe

  En wie zit er weer bij getuige de foto?
  Meneer Gilbert Martina.
  Bekend vanwege zijn brokken bij:
  Bonaire Fish farm ( met Eric R. de Vries)
  ENNIA
  RdK
  SEHOS
  HNO

  De hele klesh deal riekt naar a transparantie en gekonkel.
  Noch mevrouw Lucasius ( directrice ISLA), noch meneer Chonky de Lannoy (RdK) , noch meneer Rhuggenaath (mini- presi), en zeker meneer Gilbert Martina (wanbestuurder en oplichter), hebben een ethisch zuiver, informerend en transparant verhaal kunnen geven

 14. Curacao revisited

  en weer een topprestatie van alleskunner Gilbert Martina! Wie gaat nu weer de loonkosten van onze “arme” isla werknemers ophoesten? Dat zijn niet Martina en Rhuggenaath zelf maar de belastingbetaler uiteraard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *