31 C
Willemstad
• maandag 26 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

ParadiseFM | Kleinschalig protest Forti

Om half 12 begint er in Forti een persconferentie over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus

Lon mutueel demonstreert vandaag samen met drie andere demonstranten voor Forti. Alle vier personen willen de pers niet te woord staan en hebben hun mond afgeplakt met tape.

Wel houdt Mutueel een bord vast waarop wordt duidelijk gemaakt dat ze willen dat de regering opstapt. Om half 12 begint er in Forti een persconferentie over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vooralsnog is het in de rest van Punda rustig.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

23 reacties

 1. Laat hen voor het huis gaan staan van Stephen Capella, Neysa Isenia, Philip Martis, Anthony Cijntje, Neetje van der Veen en Erik van Eps.

  Allen nog niet veoordeeld in de 715 miljoen Giro Gate.

  En dat is nog erger dan Brian Mariano.

 2. Ik denk dat @Showroe di Emmastad netjes wilt houden maar de woorden van Mutueel waren en ik citeer, “Ruggenaath ta un mariku”.

  Op zich is dat niets nieuw want dat wist iedereen al. Het is wel jammer dat de man de volgende dag al zijn excuses heeft aangeboden.

 3. De Feffik-nobody Mutueel gaf tijdens zijn “demonstratie” weer eens een interview aan rel-/roddel-zender Direkt. Daarbij gaf deze loser aan dat Rhuggenaath niet een “guy” was maar een “gay”. En bij die Zender zit je met je homofobe klets goed. Iets wat hun plots vertrokken “ster reporter” Risheron B. Gestart had. In ieder geval heeft deze nietsnut ook zijn homofobe kwaliteiten aan zijn profiel van Curacrim jeugdleider doen toevoegen.

 4. Kijk ze staan deze stakkers in de mist. Welke oproer kraaier van de ‘ MFK ‘ heeft deze 4 LOSERS nu weer een flesje rum van 7 gulen en een gevulde koek van 1.50 belooft om daar een halve dag in de zon te gaan staan.

 5. Daar gaan we weer met een paar losers die onder het mom van demonstreren herrie willen schoppen in het dorpshuis van dit rotsje. Naar goede traditie alhier vooral ‘tegen’ zijn zonder zelf met een serieus alternatief te komen. Tja, dan sla je bij de pers inderdaad een modderfiguur. Van deze bestuurders te weinig kadootjes gehad, of juist betaald door de tegenpartij?

 6. Eens met Wim, oneens met de Rechtsstaat.

  Curacao een rechtsstaat noemen is hetzelfde als Marilyn Mozes een mooie vrouw vinden.

  Of niet, bolita boy Brian Mariano en mafiameid Cicely van der Dijs?

  Grote Giro Graaier Stephen ‘Capone’ Capella, 715 miljoen laten verdwijnen en nooit vervolgd,

  Mafiameid Stella van Rijn, grootste kontenlikker van Gerrit Schotte, nog steeds in Forti.

  Jacinta Constantia, strafblad van 1 kilometer, nog steeds in de Staten.

  Bai fliet met je rechtstaat.

 7. Tico Martina heeft wel een punt. Jaren heb ik ook deze coalitie gesteund en bepaalde zaken getolereerd die niet goed waren. Wat Corona mij heeft laten zien, dat wij als eiland beter moeten doen. Dit geldt ook voor de huidige coalitie. Het is te makkelijk om problemen af te schuiven op eerst Schotte (daar ben ik ook schuldig aan!) & nu de huidige oppositie. Hebben wij te maken met een perfecte oppositie, zeker niet!! Maar ik ben moe om alle kritiek tegen de huidige coalitie te demoniseren of te ridiculiseren. Dat iemand niet jouw ideologie deelt, geeft jou een vrijbrief om te discrimineren. Als de huidige coalitie zo perfect was, dan zouden we deze problemen niet ondervinden.

 8. TM, je hebt het wederom over schotte, nou dat was niks, is niks, zal ook nooit iets worden, blijft ‘n boef en wens hem jouw woorden toe.

 9. Kijk en daarom blijven de graaiers en oplichters sterk in het zadel op Curacao. De bevolking vind het heerlijk om genaaid te worden zonder glijmiddel, zolang het maar door de “gegoede partijen” PAR, MAN en PIN gebeurd. Degenen die niet alleen van de zijlijn staan te gillen maar ook daadwerkelijk iets proberen te doen worden geminacht, bespot en belachelijk gemaakt. Ondertussen schuift Billenaath en consorten nog wat baantjes toe aan hun welvalligen en graaien nog iets meer in de buidel van de bevolking, terwijl ze wijzen van “kijk daar loopt Schotte, hij is een boef”.

 10. het blijft mij verbazen dat er nog geen demonstraties zijn tegen het ongekende niveau corruptie en nepostisme op Curacao. Kennelijk vindt iedereen het best zolang je maar kan meegraaien.

 11. Wat je ook van Mutueel, denk ik niet dat we hem (of het brein) moeten onderschatten. Laatst was Curaçao nog bijna helemaal in brand. Dit betelent dat er sprake is van georganiseerde activiteiten. Ik denk dat het een strategische keuze was om Lon nu met drie andere mensen, met tape voor hun mond, voor forti te laten protesteren. Gobiernu ojo! Ik zou ze zeker niet bagatelliseren.

 12. Ik heb problemen met de ontvangst van Tele Curacao, dus kijk straks wel naar CNN of Fox news

  Neem aan dat dit item daar voor Beirut komt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Hoofdrolspelers wanbestuur bij SLM mogen Suriname niet meer uit

De Nederlandse directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, Paul de Haan, en een belangrijke ex-adviseur van president Chan Santokhi, Prenobe Bissessur, hebben in Suriname een uitreisverbod opgelegd gekregen.

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -