ParadiseFM | “Internationale deskundigen nodig voor CBCS”

Ze maken zich zorgen over de huidige situatie rond de bank. | Gobiernu.cw

Organisaties in de internationale financiële sector op Curaçao een brief gestuurd aan minister van Financiën Kenneth Gijsbertha.

Ze willen dat internationale deskundigen worden ingeschakeld om problemen rond de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten op te lossen. Ze maken zich zorgen over de huidige situatie rond de bank.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | “Internationale deskundigen nodig voor CBCS”

 1. Curacao revisited

  Zolang Etienne ys in de rvc van Cbcs zit, gaat niemand Cbcs serieus nemen

 2. Maar het alleen vervangen van een top terwijl de rest van de corrupte structuur blijft bestaan is niet het andwoord. Vraag maar aan Damen. daar is dok overgenomen. Door Nederlands management en bestuur maar de interne structuur is behouden (vraag mij niet waarom) en na een goede start (reders dachten dat het nu reëler zou worden) is er op naam na niets veranderd en nu is het druk…

 3. De Internationale financiele sector zendt een straf signaal uit naar deze kanjer van een Minister van Financien , meneer Gijsbertha!

  Geen lokale vriendjes & familieleden meer van MANistas meer op kardinale financiele / CEO functies, waar een persoon van internationaal kaliber zou moeten zitten, zeker als je deze kanjers miljoenen per jaar betaalt.

  De Geus
  Dochter Gijsberths
  Lasten I
  Lasten II
  Lasten III
  Martina I
  Martina II
  etc etc …….

 4. Maar “Gijsberthus” heeft het verstand van een kalkoen. Dat zie je zo, tog??

 5. Curacao revisited

  ik kan mij niet voorstellen dat Reinald Curiel, buiten zijn happy hour activiteiten, heeft gevraagd voor extra ondersteuning, of het zou moeten zijn voor ondersteuning welke fiscale aftrek mogelijkheden er voor happy hour declaraties bestaan

 6. Huur Stephen Capella en zijn moeder in.

  Want boeven vang je met boeven.

 7. Ai nos mes por tog .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *