ParadiseFM | Illegaal feest met 100 gasten

Minister Quincy Girigorie van Justitie was geschrokken van het feit dat meer dan 100 mensen tegen alle regels in feest aan vieren waren.

De politie heeft vrijdagavond een feest beëindigd dat werd gehouden bij Royal Marina te Piscadera. Er waren meer dan honderd gasten en er werd alcohol geschonken.

Dat is tegen van de huidige coronamaatregelen. De politie heeft besloten de aanwezigen geen boete te geven. Wel is besloten om meer agenten ‘s avonds de straat op te sturen voor controles.

Het Antilliaans Dagblad meldt dat de eigenaar van Royal Marina een forse boete heeft gekregen, ook is de gelegenheid direct gesloten.

Minister Quincy Girigorie van Justitie was vrijdagavond mee op politie controle. Op de Facebookpagina van Vigilante gaf hij commentaar op de situatie. Hij was geschrokken van het feit dat meer dan 100 mensen tegen alle regels in feest aan vieren waren.

Op vrijdag en zaterdag zijn in totaal 12 uitgaansgelegenheden gecontroleerd. Zes zaken werden gesloten omdat er niet aan de regels werd gehouden.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Illegaal feest met 100 gasten

 1. Inderdaad, als je regels instelt, dan moet je ook handhaven. Anders heeft het geen zin en houdt niemand zich eraan, zoals ruimschoots zichtbaar.
  Een goed idee om zoveel mogelijk boetes uit te schrijven en die exclusief voor de voedselbank te gebruiken. Zo komt een deeltje tenminste daar terecht waar het het hardst nodig is.

 2. De Rechtsstaat

  Als ze aan het hossen waren zou de politie niet eens langsgaan Beeshite.

 3. Quincy Girigorie was weer bezig tijdens de persconferentie, hij kreeg een vraag hierover en er kwam een diaree van excuses uit zijn mond. Helaas heeft de verslaggever niet gezegd, “shut your fucking mouth and do your fucking job”.

 4. Als het een makamba feest was geweest hadden ze allemaal een boete gehad

 5. SnoekiePoekie

  Feest was van draaideur crimineel Low Martines van de Maffaia-partij KEM. Jacinta Constancia was daar om los viswijvos te vertegenwoordigen. Ach, we blijven lachen op deze klip!

  Hoopi KEM!!!!!!

 6. Vraagje : Hoe zijn de dronkenlappen thuis gekomen ???
  Onder politie escorte ???
  Dus dubbele bon voor elk / en donatie aan voedselbank

 7. Met succes beroepen op ambtelijke willekeur gaat niet lukken omdat de uitzonderingswet van toepassing is.
  En dat is het president dat geschapen wordt.
  En ik ben benieuwd hoe ver ze willen gaan.

 8. Willekeur!!!!!!
  Iedereen die een :boete” krijgt, succes met “vrijspraak”/seponeren
  Dombo’S

 9. De politie (Justitie) heeft een vervelend presedent geschapen met het feestje.

  Probeer de eerstvolgende uitgedeelde boete maar eens uit te leggen aan de willekeurige burger

 10. Deze 100 dronkelappen kregen geen boete, maar de 18 gasten van een restaurant, die netjes aan een tafel zaten, zich aan de regels hielden en alleen een glas wijn voor zich hadden kregen 1000 NAF boete.
  Dat gaat druk worden bij de rechter, ambtelijke willekeur zou je dit wel kunnen noemen.
  Of je gaat handhaven of je handhaaft niet, maar een beetje hier wel en daar niet dat kun je niet verkopen op het eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *