28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 09:20

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Illegaal feest met 100 gasten

Minister Quincy Girigorie van Justitie was geschrokken van het feit dat meer dan 100 mensen tegen alle regels in feest aan vieren waren.

De politie heeft vrijdagavond een feest beëindigd dat werd gehouden bij Royal Marina te Piscadera. Er waren meer dan honderd gasten en er werd alcohol geschonken.

Dat is tegen van de huidige coronamaatregelen. De politie heeft besloten de aanwezigen geen boete te geven. Wel is besloten om meer agenten ‘s avonds de straat op te sturen voor controles.

Het Antilliaans Dagblad meldt dat de eigenaar van Royal Marina een forse boete heeft gekregen, ook is de gelegenheid direct gesloten.

- Advertentie -

Minister Quincy Girigorie van Justitie was vrijdagavond mee op politie controle. Op de Facebookpagina van Vigilante gaf hij commentaar op de situatie. Hij was geschrokken van het feit dat meer dan 100 mensen tegen alle regels in feest aan vieren waren.

Op vrijdag en zaterdag zijn in totaal 12 uitgaansgelegenheden gecontroleerd. Zes zaken werden gesloten omdat er niet aan de regels werd gehouden.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

10 reacties

 1. Inderdaad, als je regels instelt, dan moet je ook handhaven. Anders heeft het geen zin en houdt niemand zich eraan, zoals ruimschoots zichtbaar.
  Een goed idee om zoveel mogelijk boetes uit te schrijven en die exclusief voor de voedselbank te gebruiken. Zo komt een deeltje tenminste daar terecht waar het het hardst nodig is.

 2. Quincy Girigorie was weer bezig tijdens de persconferentie, hij kreeg een vraag hierover en er kwam een diaree van excuses uit zijn mond. Helaas heeft de verslaggever niet gezegd, “shut your fucking mouth and do your fucking job”.

 3. Feest was van draaideur crimineel Low Martines van de Maffaia-partij KEM. Jacinta Constancia was daar om los viswijvos te vertegenwoordigen. Ach, we blijven lachen op deze klip!

  Hoopi KEM!!!!!!

 4. Vraagje : Hoe zijn de dronkenlappen thuis gekomen ???
  Onder politie escorte ???
  Dus dubbele bon voor elk / en donatie aan voedselbank

 5. Met succes beroepen op ambtelijke willekeur gaat niet lukken omdat de uitzonderingswet van toepassing is.
  En dat is het president dat geschapen wordt.
  En ik ben benieuwd hoe ver ze willen gaan.

 6. De politie (Justitie) heeft een vervelend presedent geschapen met het feestje.

  Probeer de eerstvolgende uitgedeelde boete maar eens uit te leggen aan de willekeurige burger

 7. Deze 100 dronkelappen kregen geen boete, maar de 18 gasten van een restaurant, die netjes aan een tafel zaten, zich aan de regels hielden en alleen een glas wijn voor zich hadden kregen 1000 NAF boete.
  Dat gaat druk worden bij de rechter, ambtelijke willekeur zou je dit wel kunnen noemen.
  Of je gaat handhaven of je handhaaft niet, maar een beetje hier wel en daar niet dat kun je niet verkopen op het eiland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -