ParadiseFM | ‘Ga niet zomaar naar Eerste hulp’

Merkies gaf aan dat er in het ziekenhuis relatief veel personeelsleden zijn besmet met het coronavirus. Ook bij de Eerste Hulp zijn werknemers besmet geraakt | Extra

Ingemar Merkies, de medisch directeur van het Curaçao Medical Center, heeft gisteren in een persconferentie de bevolking opgeroepen om niet uit eigen beweging naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis te komen.

Die wordt de afgelopen tijd overspoeld door mensen die zonder hun huisarts te raadplegen naar de Eerste Hulp komen. Merkies stelde dat 96 % van de bezoekers van de Eerste Hulp weer naar huis wordt gestuurd.

Hij raadt daarom iedereen aan eerst met de eigen huisarts te overleggen en niet uit eigen beweging te komen.

Merkies gaf aan dat er in het ziekenhuis relatief veel personeelsleden zijn besmet met het coronavirus. Ook bij de Eerste Hulp zijn werknemers besmet geraakt. Dat is voor hem een extra reden om mensen af te raden naar de Eerste Hulp te komen. Hij wil voorkomen dat mensen dicht op elkaar gaan zitten en daarbij mogelijk het virus verspreiden.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | ‘Ga niet zomaar naar Eerste hulp’

  1. En onze vriend Dick Drayer heeft daarvan weer een leugenachtig verhaal gemaakt voor de Nederlandse kranten. Lekker hè Curacao weer de grond in praten. Wat kost het een moeite om een eerlijk objectief verhaal te maken.?

  2. Triage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *