33 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 15:27

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Eigenaars Personal Training Curaçao intimideren Monumentenzorg

Roy Imming sportschoolhouder van Urban Venue

De uitbaters van het fitnessbedrijf Personal Training Curaçao worden verdacht van huisvredebreuk en intimidatie van de Stichting Monumentenzorg.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Er circuleert een video op Facebook waarin Roy Imming, de directeur van het fitnessbedrijf, het pand van Monumentenzorg niet wil verlaten en het kantoor van de directeur binnendringt.

Personal Training Curaçao zou een betalingsachterstand hebben voor huur van hun pand in Scharloo. Monumentenzorg wil de kwestie overdragen aan advocaten, maar Imming zou telkens terugkomen met intimiderend gedrag.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

27 reacties

  1. @all: uit het oogpunt van “no taxation without representation” stel ik voor dat wij 2 belasting tarieven in Curacao introduceren:
    1 een hoog tarief voor YDK
    2 een laag tarief voor niet YDK

    Uit 1 kunnen dan alle vriendjes, bysides, familie leden en “toppers” betaald worden

  2. Volgens @Joep, “Ik zou graag de visie van beide kanten aanhoren en vervolgens, op basis daarvan, kijken wie nu gelijk heeft en wie niet.”

    Als ik alleen maar het lichaam van deze Roy Imming zie, lijkt het mij sterk dat deze man serieus met zijn sport bezig is.

    Ik ben eens met @Brian S., “Het is een komen en gaan van dit soort makambas. Oplichters van het ergste soort.”

  3. Goed, dat zijn globaal 20 reacties, die werkelijk geen reet te maken hebben met het onderwerp, alleen op de man spelen, zonder ook maar 1 detail te kennen of te noemen.
    Ik zou graag de visie van beide kanten aanhoren en vervolgens, op basis daarvan, kijken wie nu gelijk heeft en wie niet.
    In ieder geval doe ik niet mee aan speculaties zonder het hele verhaal te hebben gehoord.

    Ik wens jullie dan ook veel plezier met het percentage Makamba’s hier op het eiland. Schijnt voor een aantal zeer belangrijk te zijn.
    En van Drechi zullen we nooit een antwoord krijgen op de vraag waarom hij aantoonbare misfits zo hartstochtelijk blijft verdedigen. Hij is, wat dat betreft, het prototype YdK. Maakt niet uit wat een andere YdK heeft gedaan, al vermoord hij iemand, zolang het maar tegen een Makamba is gericht is alles geoorloofd.

  4. Als 15% van de inwoners van ons eiland geen YDK waarom zijn deze mensen niet vertegenwoordigd in besturen? No taxation without representation

    Ze mogen een PDM oprichten (De makamba partij) en zorg ervoor dat alle makambas op hun stemmen. Dan kom je wel de politiek binnen.

  5. Het is een komen en gaan van dit soort makambas. Oplichters van het ergste soort. Meeste houden het kort uit maar ondertussen maken ze veel schulden. Maar ze zijn moeilijk aan te pakken en hebben vaak mooie praatjes.

  6. @ LastiwZ : ….”ik spreek nergens over landgenoten aanvallen. k spreek over roeptoeteren”……

    Niets mis met je kritisch uitlaten over de handel & wandel van landgenoten in een positie van ” authority” als dat op zijn plaats is! Mag best vaker als het terecht is!

  7. “When Mexico sends its people, they’re not sending their best,” Trumpie Dumpie is voor deze slogan verguisd, maar had hij defecto ongelijk?
    (vraagteken!)

    Naar analogie van deze slogan kunnen we op Curaçao zeggen:
    “When Venezuela sends its people, they’re not sending their best,” vanwege de crimimaliteits golf die meelift met deze migratiestroom.

    Idem met Roy Imming, bepaalde Rechters, en accountants etc:
    “When Holland sends its people, they’re not sending their best,”

  8. @DPBT: ik spreek nergens over landgenoten aanvallen. k spreek over roeptoeteren.
    Precies datgene waar jij een der grootste in bent.

  9. @Lastigwz:
    Het beestje moet toch een naam hebben? Jij noemt het “roeptoeteren en landgenoten aanvallen”, ik noem het chuperen…. What’s in a name

  10. @DPBT: waar val ik jouw (mijn) landgenoten aan. Het enige wat ik doe is roeptoeters en eikels aanvallen. Daar zitten landgenoten bij, daar zitten Eskimo’s bij, daar zitten Chino’s bij en daar zitten makamba’s bij.

    Een paar dingen hebben diegenenen die ik aanval gemeen: het zijn niet de meest snuggere roeptoeters.

  11. @drechi: om terug te komen bij het inhoudelijke statement. Als 15% van de inwoners van ons eiland geen YDK waarom zijn deze mensen niet vertegenwoordigd in besturen? No taxation without representation

  12. @Lastig:
    Om precies dezelfde reden dat jij en je consorten mijn landgenoten te pas en te onpas, heel dapper, met zijn allen aanvallen.

  13. Deze Roy Imming is een groot probleem op het eiland, overal waar hij komt maakt hij grote problemen. hij heeft op het Eiland al vele huizen gehuurd en problemen veroorzaakt. en inderdaad is hij liever lui dan moe, hij laat anderen voor zich werken,en heeft zelf nog nooit iets gepresteerd in zijn leven. net als zijn moeder Karin Visser. van de herberg die ook op het hele Eiland een spoor van ellende achter laat.
    En nee Imming is zeker geen YDK hij is een stuk ongedierte.

  14. Prima verwoord lastiwz: het is voor mij echt een raadsel waarom drechi aantoonbare onethische eikels blijft verdedigen. Juist als je trots bent op je land, wil je dat je land door rolmodellen wordt uitgedragen. Ik was zelf bv uitermate tevreden toen camiel Eurlings uit zijn functie bij het olympisch committee werd ontslagen

  15. @Las:
    Alsof jouw commentaar mij WEL zou interesseren…. Mi no tin kunes ki lolo bo ta pensa……….. Abo ta un di e “Cavity” nan dei e kurpa humano… Un di esun nan parti abou y parti patras di e kurpa humano….

  16. @DPBT: neem van mij aan dat ik het wel snap.

    I.p.v. 99,9% had je de woorden “het overgrote deel” moeten gebruiken. Dan had je dit niet over jezelf afgeroepen.

    En laat je antwoord in de trend van “ik bepaal zelf wel welke woorden ik gebruik” maar zitten.

    Er zijn echter dingen die ik niet snap. Eén daarvan is je aanhoudende verdediging van aantoonbare eikels.

    p.s: het interesseert me geen reet of deze wit of zwart zijn.

  17. @CR:
    Zo te zien kan jij ook geen hoofdzaken van bijzaken scheiden.
    Het gaat niet om het percentage…… Het gaat om het gegeven dat er veel meer YDK’s zijn dan blanke en Zwarte Nederlanders samen…….
    Of zie ik dat ook al verkeerd? 🙂 🙂 🙂 🙂

  18. @CR:
    Veel simpeler, maar ook minder racistische insteek:
    Op Curacao (en hoe kan het ook anders!) is 99,9% van de bevolking YDK.
    Vind(en) je/jullie het nu vreemd dat daarom ook 99,9% van louche zaken door YDK’s gepleegd worden????
    Dat is toch logisch, dacht ik zo? In Timbuktu is dat toch ook zo????
    Mag ik dan van CR (en de rest natuurlijk ook) die ENE zaak in 2019 die NIET door een YDK wordt gepleegd aanduiden???
    Alstublieft????? Mag ik? Mag ik??? Please?? Pretty please, with sugar on it??
    (Voor alle duidelijkheid: ook al zeggen jullie Nee, zal ik het TOCH doen!! Om het af te leren zeg maar 🙂 🙂 🙂 )

  19. @drechi: bestaan de directies van uts, bureau post, APC, giro, ennia, Svb, alle overheids instellingen, psb, aqualectra, cbcs, curoil, hno niet allemaal uit bon YDK die never nooit in het buitenland een soortgelijke functie zouden krijgen?

    Die sport school houder is niet materieel, misschien zou monumenten zorg eens wat transparanter moeten zijn over wat ze daadwerkelijk bereiken: het opkopen en opknappen van panden op kosten van de belastingbetaler kan iedereen

  20. Als deze Roy Imming van te voren zijn huiswerk had gedaan had hij kunnen weten dat wij hier liever lui dan moe zijn. Zo te zien houdt deze Roy Imming zelf ook van lekker eten.

    Sporten is goed maar moet samen met gezond eten anders heeft het geen zin dat hoort deze man toch te weten.

    Ik zie het vaker, mannen en vrouwen die zich afbeulen in de sportschool maar zonder resultaat. Vrij simpel ze moeten afblijven van de Kentucky en Mc Donalds.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

ParadiseFM | CURACAO Magazine al sinds vorig jaar mei gestopt

Het tijdschrift CURACAO dat in Nederland werd uitgegeven is niet door de huidige gevolmachtigde minister Carlsson Manuel stopgezet, maar door diens voorganger Anthony Begina. Zo schrijft oud-journalist...
- Advertentie -