28 C
Willemstad
• zaterdag 25 september 2021 05:30

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Demonstranten gaan door: ‘We pikken dit niet!’

Advocaat Sheldry Osepa sprak de demonstranten vanmiddag toe: ‘We pikken het niet dat onze raffinaderij wordt verkocht voor 1 dollar. We accepteren dit niet!’ | Extra

De demonstratie in Punda is nog steeds gaande. Sinds vanmorgen verzamelen zich mensen op het Wilhelminaplein die tegen de plannen voor de raffinaderij zijn.

Vakbonden van de ISLA zijn het oneens met het plan dat RdK in plaats van PDVSA de transitieperiode invult. Verschillende oppositieleden willen dat alle documenten van de deal met Klesch op tafel komt.

Advocaat Sheldry Osepa sprak de demonstranten vanmiddag toe: ‘We pikken het niet dat onze raffinaderij wordt verkocht voor 1 dollar. We accepteren dit niet!’

- Advertentie -

De mensen eisen toegang tot Forti, maar de deuren worden door politie gesloten gehouden. Er vinden ondertussen wel gesprekken plaats met de Gouverneur.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

31 reacties

 1. Ik had een heerlijke droom voor het jaar, ik droomde dat de basis van de piramide wijs werd en hun rotte top buiten spel zette. Ik droomde dat bestuurders, van het eiland gekozen werden om hun wil tot verbetering en niet om hun kleur. Ik droomde dat bestuurders van overheids nv’s en bestuurders van instellingen met overheidsbelang benoemd werden en beoordeeld werden op hun werk en niet om hun contacten. Ik had een droom dat iedereen die verdeeldheid protegeerde een hutje op klein curaçao ging betrekken. Het was zalig ik wilde echt niet wakker worden.

 2. @Allen
  Ik had vannacht een heerlijke droom. Nee, het was geen natte droom, maar het gevoel is wel hetzelfde.
  Ik droomde nl dat alle YDK – criticasters, (white, or otherwise :)) elders geboren of niet, eindelijk doorhadden dat, wat Drechi pa bosnan Tur betreft, u allen collectief genoegzaam hier weg zijn gegaan!
  We hebben jullie (als jullie toch niets goeds kunnen vinden op mijn Dushi Curacao, en altijd alleen maar negatief kunnen reageren) niet nodig!!!! Ondanks het gevoel dat jullie superieur zijn, zijn jullie absoluut NIET zaligmakend.
  Ik heb om dat te staven bijvoorbeeld vanmorgen gezien hoe lief en liefdevol en vooral “beschaafd” jullie in Nederland het nieuwe jaar hebben ingeluid, zonder problemen, geen auto’s in brand hebben gestoken, er geen arrestaties hebben plaatsgevonden, er geen schade is aangericht aan anderman’s bezit, kortweg, op een zeer elegante wijze het Nederlands gevoel voor saamhorigheid hebben uitgedragen.
  Echt: Het gat van de deur is daar.

 3. Zij vond het o zo nodig om van mijn tv serie haar woord van het jaar te maken.

  Ik herhaal:

  – Komt nooit meer goed op dit eiland

 4. Rechtsstaat, van allewallenvreter, zo ken ik er meer en nog erger, etterballen g schotte , c cooper kortom hele mfk smeerkezen , complete kdnt uitschot. Geloof maar, dat Achim Henriquez geloofwaardiger overkomt, en ook is.

 5. Achim Henriquez, die van alle wallen vreter.

  En voor de commentpolis, ga lekker zo verder.

  Komt nooit meer goed op dit eiland, mede dankzij Z86 , AD curacao, Knipselkrant enz.

 6. Voor degenen die ook Papiamento kunnen lezen en begrijpen hier een tip. Zoek het uitstekend geschreven en geplaatste stuk op FB van advocaat Achim Henriquez deze demonstratie en ook wat hij o.a. zegt over deze confrère van hem. Zeer de moeite van het lezen waard.

  Voor straks Bon aña Korsou!

 7. Het is ook niet fris van de bestuurders om een schoothondje uit de particuliere sector op te laten draven in een poging het vuurtje weer op te stoken, als het aanslaat kunnen ze weer naar de voorkant en als het niet aanslaat is er niets verloren. Ba
  Publieke bestuurders zouden zelf moeten werken in het belang van het publiek. En niet ter meerdere glorie van hun portemonnee. De bestuurders van overheids nv’s moeten werken voor hun NV en het publiek belang. En niet voor andere doelen. Een teken van slecht functioneren is als bestuurders burgers voor hun persoonlijke karretje gaan spannen. Zij horen te trek ezels te zijn. En niet dat ze de burgers als ezels behandelen en dan nog voer stelen uit hun ruif. Hoewel volk dat dit laat gebeuren wel echt ezels zijn.

 8. Ik krijg geen goed beeld van deze man, elke keer als ik hem hoor praten denk ik dat hij een geestelijke beperking heeft. Blijkbaar heeft de demonstranten niet bij stil gestaan dat als ze deze man aan het woord laten, dat niemand hen serieus neemt.

 9. Hij is geschrokken van de opkomst en probeert het nu nog een keer, hij ziet zijn “gouden toekomst” weg smelten. Cova ook maar die verstop zich voor de blamage. Ik hoop van harte op een nieuwe afkondiging voor demonstratie en, naar mijn hoop, gelijk response. Zodat de bevolking door er niet te zijn zegt genoeg wij gaan niet meer actief meedoen met deze zakken vullerij voor julie en diefstal van ons. En dat de bestuurders door krijgen uit wiens zak ze stelen.

 10. Het is toch ongelofelijk dat precies deze Sheldry Osepa het nu zo goed weet en zich zorgen maakt voor het volk van Curacao en de werknemers van de raffinaderij. Hij is toch van MFK die zoveel hebben gestolen en gefraudeerd, zie Schotte, Constantia, Jamaloodin, Hakim,en hijzelf die zijn studieschulden heeft laten aflossen met ons belastinggeld, dat hij nu heilig speelt. Wat een schaamteloos kereltje!!! En er zijn ook nog zeker mensen die in MFK geloven!!!

 11. Wordt wakker! Het graaien van de bestuurders en vakbonds lijers komt direct of indirect uit je eigen portemonnee, want dat IS de staatskas.
  Als de staatskas geleegd wordt door de toppers; hebben je kinderen geen fatsoenlijk onderwijs, heb jij hogere kosten aan je auto vanwege het slechte wegdek en moet je ook nog eens een belastingsverhoging voor de slechtere diensten betalen. Ga je echt als slachtoffer achter je dief staan? Ik doe dat ook graag maar met een honkbal knuppel om en eitje te kloppen. En niet om een lofzang voor hem te zingen.
  Alle beste wensen voor een corruptie arm en wijzer en rijker burgers van curaçao in het jaar 2020

 12. Of ze in nederland of elders in de wereld nou wel af niet corrupt zijn, doet niets af aan het feit dat Sheldry Osepa’s studiebeurs door politieke gekonkel over de ruggen van de burgers van Curaçao betaald is.

 13. @Drechi. Inderdaad ook in Nederland zitten er graaiers in de top van instellingen. Ook in Nederland zitten er nietsnutten in de top van instellingen.
  Maar het probleem is dat Curaçao een klein eiland is met naar schatting 160000 inwoners. En weinig tot geen inkomsten verhogende export heeft. Nederland is diverse malen groter en naar schatting 17 miljoen inwoners. En heeft wel een export van goederen die inkomsten verhogend zijn. Hierdoor heeft de graai cultuur en het feit dat er nietsnutten in de politiek en diverse instanties grotere gevolgen voor het land heeft dan Nederland.
  Verder hebben die hedendaagse republikein en topman van boeing niets met Nederland en/of Curaçao te maken. Jij weet net zo goed als ik dat je dingen die verkeerd zijn probeert goed te praten door de aandacht af te leiden naar situaties die niets met het eiland te maken hebben.
  Een heel prettige jaarwisseling en sla je knieën niet doormidden.
  Hier op dit eiland zijn de grootste graaiers de zgn vakbondsleiders, zgn politici van mfk, kdnt en ps, die onder het mom van hulp aan de arbeiders, nog steeds bezig zijn om hun eigen portemonnee veilig te stellen.

 14. Prettige jaarwisseling Sheldry, namens de studenten die het minder uitgebreid kunnen vieren omdat hun studieschuld niet door Gerrit Schotte is kwijtgescholden.

 15. De Rechtsstaat schaart zich achter de enge Sheldry Osepa, die Stella van Rijniaaans de konten van de MFK criminelen Schotte, Jamaloodin en Constantia gelikt heeft en daarvoor, ook Stell van Rijniaans, beloond werd met een topfunctie.

  Met megasalaris. Desondanks schold Schotte zijn studieschuld kwijt, waar studenten met een een veel lager inkomen tientallen jaren moeten aflossen.

  De Rechtsstaat is rijp voor opname in de Caprileskliniek.

 16. Gelukkig hebben wij nog figuren als advocaat Sheldry Osepa die de inhoud nog steeds in acht neemt.

  Bagger alles wat hier gespuwd wordt.

 17. Elke keer weer komen de zelfde raten genoemd door Frank uit hun grafkelder gekropen als er met man en macht de boel verneukt moet worden, het gaat het hun er alleen om straks samen met Gerrit de Raaf volop weer hun zakken te vullen en het klotjes volk ( zie Demostranten 50 mensen) met een flesje rum en een plakje kaas het bos in te sturen, lang leven de lol zou ik zo zeggen voor MFK en holle bolle gijs Amparo

 18. We pikken dit niet .
  Wat hebben we en wat bezitten we .
  Wees blij dat het misschien weer gaat functioneren .
  Ons raffinaderij , met dank aan Shell .

 19. Daar is die creep Osepa weer.

  Staat op twee in de nationale Erik Engerd top drie.

  1) Erik de Vries
  2) Sheldry ‘hand onder de kin’ Osepa
  3) Douwe Boersema

  Niet toevallig allemaal ratvocaten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Aruba krijgt geen coronageld van Nederland: ‘niet genoeg bezuinigd op zorg’

Sharina Henriquez ORANJESTAD – De Arubaanse regering laat weten dat ze voor de laatste drie maanden van dit jaar nog geen coronalening krijgt van Nederland. De reden is...

Democracy now! | Friday, September 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Trailer van de film Casa Coco is in première gegaan

Persbureau Curacao De trailer van de film Casa Coco is in première gegaan. De film werd afgelopen januari op Bonaire opgenomen en is vanaf donderdag 13 januari 2022...

PBC | Niet meteen genezen wanneer je uit quarantaine mag

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Als mensen van de afdeling epidemiologie bericht krijgen dat zij uit isolatie mogen, betekent dat niet per definitie dat zij genezen zijn. De medische...

PBC | Premier Pisas naar Algemene Vergadering van de Verenigde Naties

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Premier Gilmar Pisas is op het vliegtuig gestapt naar New York om daar de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bij te wonen. Naast Pisas...
- Advertentie -