29 C
Willemstad
• zaterdag 9 december 2023

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...

Nu.cw | Jong koraal op Curaçao niet verbleekt

Britt van Garderen Jong koraal, afkomstig van in het wild gevangen gameten (geslachtelijke voortplantingscellen), blijkt geen tekenen van verbleking te vertonen op Curaçao, zelfs niet tijdens de voortdurende...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Cooper: Schotte wordt door gevangenisdirectie vernederd

HomeMediaParadiseFM | Cooper: Schotte wordt door gevangenisdirectie vernederd
Op 18 januari vindt een rechtzaak plaats waarin Schotte het gerecht zover probeert te krijgen om een Italiaanse advocaat-generaal te horen die wil getuigen over diens contact met het Curaçaose Openbaar Ministerie | Extra

Parlementariër voor de MFK Charles Cooper is van mening dat de gevangenisdirectie MFK-leider Gerrit Schotte probeert te vernederen. Ook zouden zijn rechten als gevangene niet worden eerbiedigd.

Zoals bekend zit Schotte sinds vorig jaar een gevangenisstraf uit. Op 18 januari vindt een rechtzaak plaats waarin Schotte het gerecht zover probeert te krijgen om een Italiaanse advocaat-generaal te horen die wil getuigen over diens contact met het Curaçaose Openbaar Ministerie. Schotte krijgt dan geen toestemming om in gewone kleren naar de rechtbankte gaan, maar wordt verplicht zijn gevangeniskleding te dragen.

Cooper is daar boos over, omdat er wel een mogelijkheid is om Schotte toe te staan gewone kleding te dragen zolang er geen vluchtgevaar is.

De partij MFK roep aanhangers op om Schotte om 18 januari steun te komen betuigen op het Wilhelminaplein.

Bron: ParadiseFM

10 reacties

 1. Dat word één heel ander auto ritje in het SDKK vervoer busje in een oranje overal Gerrit de Raaf. De tijd dat jij in een mooi strak pak met maffia zone bril kon rond rijden in een super dikke vette zwarte geblindeerde SUV is verleden tijd en komt ook nooit meer wieder ?. ps heb gehoord van de gevangenisdirectie dat je onder bewaking je eigen net gewassen oranje overal zelf mag strijken op je bedje aangezien ze in de SDKK geen strijkplank hebben .

 2. Het is begrijpelijk dat Cooper in de kont van Schotte wilt kruipen, het lukt hem niet op eigen kracht om de kiezers om de tuin te leiden. De vraag is, of het verstandig is, met al die aandacht is de kans dat Schotte op basis van goed gedrag vervroegd wordt vrijgelaten bijna nihil.

 3. Overal ter wereld dragen gevangenen gevangenis uniformen. In Amerika bijvoorbeeld zijn dit gestreepte (meestal zwart/wit) uniformen.
  Bij ons wordt hij, mooier kan het niet, in een fele oranje pak, overmorgen in de rechtzaal verwacht.
  Ik begrijp de “hielenlikker” Bolo Cooper echter wel. Momenteel is de man van Bandabouw Pik Pisas de aangewezen leider van de MFK , dus probeert hij uit alle macht de Bandabouwse jongen voorbij te streven door alles uit de kast te halen om zijn grote baas te bekoren .
  Een machtstrijd is bezig daar op Salinja.
  Trouwens het visvrouwtje van Sami is vrij rustig de laatste tijd.

 4. De tot op het bot MFK corrupte Charles Cooper is van mening dat de gevangenisdirectie de tot op het bot corrupte ex MP land verrader Gerrit de Raaf vernedert, ten eerste heeft Gerrit een net pakje gratis ter beschikking wat een keer per maand gratis naar de stomerij gaat, ten tweede mag Gerrit de Raaf blij zijn dat hij niet geboeid aan handen en voeten word vervoerd, wie zegt mij dat er niet een ploeg mondy monkys geregeld om hem te bevrijden hoop dat er veel foto’s in de vigilante staan ?, maar hij zal wel door de achter ingang naar binnen en buiten gaan. Trouwens Gerrit de Raaf zal in de komende 3 jaar nog veel vaker in zijn gevangenispak naar de recht zaal worden vervoerd.

 5. Oh wat erg nou, jeetje je zit in de gevangenis en je wordt behandeld als een gevangene. Ja de tijd als MP zijn voorbij, een ding is wel gelijk gebleven hij heeft nog steeds beveiliging. Meneer Cooper een tip, ga nu een echt politiek bedrijven en kom niet met deze klaagzang. Ga werken waarvoor de mensen die op u hebben gestemd en hou je bezig met dingen die het land Curacao nodig heeft en hou op met de mensen te bespelen met dit zielige gedoe en geklaag!

 6. Cooper is daar boos over, omdat er wel een mogelijkheid is om Schotte toe te staan gewone kleding te dragen zolang er geen vluchtgevaar is.

  Dat heeft er helemaal niets mee te maken! Gerrit is een veroordeelde crimineel die zit waar hij thuishoort! Wat Corupson Cooper ook zegt. GS is een crimineel en gevangene!

 7. Lei pa un ta lei pa tur, al heeft Schotte zich in zijn leven nog aan geen enkele lei gehouden.

  Heeft Charles ‘Korupshon’ Cooper zich ooit druk gemaakt over het gevangeniskostuum van andere criminelen?

  Ramsay Soemanta camera al klaar? Worden leukere foto’s dan die mierzoete kerstfoto’s die deze slijmbal ieder jaar bij Schotte thuis maakt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties