ParadiseFM | Brandstofprijzen stijgen fors

 tariefcomponent ‘waarborging brandstofvoorziening’ | Persbureau Curacao

De prijzen voor benzine, diesel en lpg zullen vanaf 4 augustus flink stijgen. Dat komt door een nieuwe vorm van de tariefcomponent ‘waarborging brandstofvoorziening’.

Een liter benzine kost volgende maand 1,85 gulden, bijna een dubbeltje meer dan de maand ervoor. De dieselprijs stijgt ook met 10 cent, van 1,37 naar 1,47. De grootste stijging vindt plaats bij lpg kookgas, de prijs voor een grote gascilinder wordt nu 70 gulden in plaats van 60 gulden.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Brandstofprijzen stijgen fors

  1. Obesitos cooper bléren op tv nos pueblo nos hende ba ba.

  2. Fred Schiedam

    Ik lees elders dat de waarde van de dollar (en daarmee de daaraan gekoppelde ANG) aan het zakken is: dit kan betekenen dat alle niet-Amerikaanse importproducten in prijs zullen gaan stijgen op korte termijn.

  3. Als de staatskas, en de fondsen leeg zijn. Nederland wil alleen storten tegen een lage graai garantie. Moet er toch ergens een bron van inkomsten komen.
    Zou het nu nog voor iemand op het eiland niet duidelijk zijn dat de bevolking de rekening betaald voor het graaien van de elite?

  4. ‘Waarborging brandstofvoorziening’, lees: ‘waarborging graaivoorziening’. Overal ter wereld dalen de prijzen van branstoffen, behalve in het Koninkrijk der Graaiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *