ParadiseFM | Bishop wil onderzoek naar Vidanova bank

Met brief

Volgens Bishop is er tien miljoen gulden verdwenen op het moment dat Vidanova enkele jaren geleden de bank geld gaf aan het bedrijf Blue Factor van oud-minister Suzy Camelia-Römer, dat daarna failliet is gedaan | Extra

Oud-vakbondsman Errold Bishop heeft bij het Openbaar Ministerie gevraagd om onderzoek te doen naar de financiële situatie bij Vidanova Bank.

Volgens Bishop is er tien miljoen gulden verdwenen op het moment dat Vidanova enkele jaren geleden de bank geld gaf aan het bedrijf Blue Factor, dat daarna failliet is gedaan. Blue Factor was eigendom van oud-minister Suzy Camelia-Römer.

Volgens Bishop moet onderzocht worden op basis waarvan Vidanova geld heeft verleend. En of er zich strafbare feiten hebben voorgedaan. Bishop heeft zijn pensioen opgebouwd via Vidanova en maakt zich zorgen over de financiële situatie van het bedrijf.

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

Klik hier voor het document als u met uw browser het onderstaand Scribd document niet kan lezen of downloaden.

2020 07 17 – Vida Nova Blue Factor Liason Brief Aqualaectravakbondsman SEU Errold Bishop by Knipselkrant Curacao on Scribd

4 Reacties op “ParadiseFM | Bishop wil onderzoek naar Vidanova bank

 1. Alleen iemand die onwettig benadeeld is kan aangifte doen, en dat is Bishop (nog) niet.

  Vidanova kan wel aangifte doen, maar betwijfel of die bank de ballen heeft om sushi Suzy aan te durven pakken. En dat terwijl ze een zaak vrijwel zeker gaan winnen, gezien het wegsluizen van gelden door sushi Suzy naar corrupte belastingparadijzen.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  @Bram,
  Wat ben jij een liefdevolle, bewogen, meedenkende en lieve man.
  Met zo’n wens kom jij zeker in de hemel…… Schaam je. Schaam je diep. Zelf een eerste klas oplichter en profiteur, in het gevang gezeten, en nu afgeven op anderen…….
  Mijn Hemel.. Kent je haat dan geen grenzen?

 3. Curacao revisited

  Prima idee: gewoon doorlichten en tijdig ingrijpen ipv op zijn girobanks, ennias en PSBs achter de feiten aanlopen.
  Het kan zijn dat je met een actievere houding op financieel toezicht enkele “toppers” zoals chos Romero en Reinald Curiel gaat verliezen maar daar moeten we maar niet al te veel om treuren

 4. Abraham Mossel

  Vakbondsman Errold Bishop wil een onderzoek bij de bank waar hij zelf ook zijn pensioen heeft opgebouwd, ik hoop voor hem dat het onderzoek uitwijst dat het een grote foute boel was in die tijd en hoop ook dat de pensioen gever faillite gaat zodat Errol ook zijn pensioen kan vergeten en nada niks noppes aan pensioen ontvangt, ben benieuwd wat zijn mede pensioen ontvangers voor deze verraaier in petto hebben als voor hun ook meer niks nada noppes word gestort op hun bak rekening eind van de maand, zie een slechte toekomst voor deze bondsman tegoed in deze slechte tijd, ik zeg maar zo, boontje komt om zijn loontje, BIJDEHANTE ERROLD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *