ParadiseFM | Binnenstad tegen een openbare aanbesteding voor parkeerbeheer

De overheid heeft de revitalisering van de binnenstad als een van haar speerpunten benoemd. Reden temeer om nu de juiste beslissingen te nemen.

De vertegenwoordigers van de vier districten van Willemstad; Scharloo, Otrobanda, Pietermaai en Punda, vragen de overheid af te zien van een openbare aanbesteding voor het parkeerbeheer.

Zij maken zich ernstig zorgen over de consequenties met het oog op de opleving van de historische binnenstad. Zo zouden ze liever een publiek-private samenwerking zien zodat de vrijgekomen parkeeropbrengsten weer geïnvesteerd kunnen worden in de binnenstad.

De binnenstad heeft dringend geld nodig voor onderhoud, infrastructurele verbeteringen, veiligheid en schoonmaak. De parkeergelden die opgehaald worden in onze binnenstad moeten daarom terugvloeien naar de binnenstad en niet naar een commerciële organisatie die geen belang heeft in de ontwikkeling van de binnenstad.

De overheid heeft de revitalisering van de binnenstad als een van haar speerpunten benoemd. Reden temeer om nu de juiste beslissingen te nemen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Binnenstad tegen een openbare aanbesteding voor parkeerbeheer

  1. Weer een schoon voorbeeld van een probleem dat we weer het niet kunnen
    Overleg doet je met de bewoners en de zaken lieden
    Alleen op curacao laat je gewoon je hoofdstad naar de kloten gaan , een proces die al heel lang aan de gang is .
    We snappen het niet en we kunnen het niet met dank aan al die laagvliegers van toen en nu .
    Wordt wakker , lanta for di sonjo .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *