27 C
Willemstad
• zondag 25 juli 2021 08:09

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Arubaanse pastor schuldig bevonden aan onzedelijk gedrag

De pastor ontkent alles, maar het Hof ziet voldoende steunbewijs in de verklaringen van de moeder van het slachtoffer en de bevindingen van de politie over de emotionele staat van het meisje na het gebeuren.

Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie op Aruba heeft vandaag in hoger beroep pastor Doodle Sophia schuldig bevonden aan onzedelijk gedrag met een tienjarig meisje.

Het gerecht in eerste instantie kwam in 2019 tot vrijspraak wegens onvoldoende bewijs. Sophia heeft een taakstraf van tachtig uur opgelegd gekregen, of een celstraf van veertig dagen. Het Openbaar Ministerie achtte bewezen dat de man in november 2016 een kamer was binnengegaan waar het destijds tienjarige slachtoffer televisie zat te kijken.

Het meisje was op dat moment op de naschoolse opvang van de kerkgemeenschap waar Sophia geestelijk leider was. Ze vertelde later aan haar moeder dat de pastor haar onzedelijk betastte en een onzedelijk voorstel deed. Het meisje weigerde mee te werken en het misbruik ging niet verder.

- Advertentie -

De pastor ontkent alles, maar het Hof ziet voldoende steunbewijs in de verklaringen van de moeder van het slachtoffer en de bevindingen van de politie over de emotionele staat van het meisje na het gebeuren.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

 1. Wel vreemd dat in dit geval de Pastor met naam en rugnummer wordt genoemd, het zijn dezelfde hypocrieten die vaak de straat op gaan om tegen homo huwelijk te demonstreren terwijl zij zich aan kleine kinderen vergrijpen.

  Er gaat hier natuurlijk veel mis net als hier wordt pas gereageerd als de kalf verdronken is want de regel moet zijn dat geen volwassene in dit geval alleen met een kind mag zijn. Het is potverdomme geen hogere wiskunde.

  Wat ook geen hogere wiskunde is, is wat wij hier vooral op TV en met name Direct TV zien, kleine kinderen die zich als volwassenen kleden en praten, dat is gewoon foute boel.

  Waarom foute boel? Simpel, Direct Tv gaat nu een zaterdag een nieuw programma presenteren, nou ja die hebben ze van TeleCuracao overgenomen.

  Ik weet niet precies hoe de formaat in elkaar zit, ik denk iemand koopt zendtijd en laat zijn of haar eigen shit zien.

  Normaal gesproken doen die vrouwen bij Direct TV mij niks, ik zie die nep borsten en korte jurken maar het doet me allemaal niets.

  Behalve nu, want het nieuwe programma is van Betsig Martinez. Betsig is een Latina met een sexy accent en ik geef toe elke keer als ik haar op TV zie, zit ik met een stijve te kijken, gelukkig vind mijn vrouw dat niet erg want zij valt ook op een mooie vrouw en dat accent. Ze zeg altijd tegen mij van want zal het mooi zijn om haar in ons bed te krijgen.

  En nu komt het, Betsig maakt in haar programma gebruikt van haar dochter van 12, blijkbaar wilt ze van haar een ster maken maar ja kinderen horen niet in programma’s voor volwassenen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | RIVM: ‘Alarmerende toename corona in het Caribisch gebied’

Het aantal SARS-CoV-2 infecties stijgt op de CAS-BES eilanden. In de week van 15 tot en met 21 juli 2021 kregen 646 personen op de Caribische eilanden...
- Advertentie -