ParadiseFM | Alleen op Curaçao stijgt het aantal coronabesmettingen

Op Aruba is er juist sprake van een aanzienlijke daling | Foto: Arie Kievit

Curaçao kent als enige eiland in het Caribisch gebied van het Koninrkijk een stijgende lijn van het aantal coronabesmettingen.

Dat blijkt uit cijfers die gisteren bekend zijn gemaakt. Zoals bekend zijn op Curaçao donderdag voor het eerst meer dan driehonderd coronabesmettingen geregistreerd. Op Aruba is er juist sprake van een aanzienlijke daling. Donderdag waren er 343 besmettingen geregistreerd, waar een maand geleden nog meer dan 1600 mensen waren besmet.

Ook op Sint Maarten neemt het aantal besmettingen flink af. Woensdag werden vijftig besmettingen geregistreerd. Eind augustus waren dat er nog meer dan 260.

Op Bonaire zijn al vijf dagen geen nieuwe besmettingen geregistreerd. Donderdag waren nog twaalf mensen besmet. Begin van de maand waren dat er nog 69. Op Sint-Eustatius waren er donderdag nog drie besmettingen. Eind september waren dat er nog negen. Op Saba zijn al lange tijd geen besmettingen geregistreerd.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Alleen op Curaçao stijgt het aantal coronabesmettingen

 1. @Marlon

  Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig…

 2. Abraham Mossel

  @ Stanley, rij effe om de overdekte markt in poenda heen, je ziet er alleen Tjollers en zwervers lopen/zitten,ook oude vrouwtjes die zelf gemaakte koekjes van 6 weken oud proberen te verkopen ( heb ik respect voor ).ga je de binnenstad in kan je een dubbelloops jacht geweer afschieten met dichte ogen zonder iets te raken. Vrees het ergste voor curacrim als er niet snel steun komt van die makamba hufters uit NL om de crim uit het slop te houden? halen. Een gewaarschuwd mens telt voor 21 regerings slapampers,

 3. Reminder, wat bedoel je ? Dat Yves Coopers in de Caprilis kliniek is opgenomen ?

 4. Capriles Kliniek daar zijn 27 medewerkers gestest waarvan 12 positief. Medewerkers en cliënten in quarantaine Zie fb Yves Cooper

 5. Het is duidelijk dat Aruba de kluit belazert, van 1600 naar 343 zonder vaccin? Maakt dat de kat wijs.

 6. Rij een rondje langs de Sneks, kappers, en lokale Restaurants dan weet je waarom. afgelopen week reed ik langs een paar sneks op de carracasbaaiweg en de politie reed voor me, De sneks zaten echt VOL en de politie reed door.
  Dus waarom lopen da besmettingen zo op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *