ParadiseFM | Hoop voor rekeninghouders Girobank

In de overeenkomst is afgesproken dat deze mensen tussen een en vijf jaar hun geld terug kunnen krijgen | Antilliaans Dagblad

Er is een conceptovereenkomst tussen Land Curaçao, het Algemeen Pensioenfonds en de Centrale Bank. Dat meldt Antilliaans Dagblad.

Door deze overeenkomst zouden Girbankrekeninghouders uiteindelijk over al hun geld kunnen beschikken.

Sinds eind vorig jaar geldt er een moratorium en tasten de rekeninghouders in het duister over wanneer zen of zij al hun geld kunnen opnemen.

In de overeenkomst is afgesproken dat deze mensen tussen een en vijf jaar hun geld terug kunnen krijgen.

Bron: ParadiseFM

15 Reacties op “ParadiseFM | Hoop voor rekeninghouders Girobank

 1. Curacao revisited

  “Ook ENNIA had een actuaris, overigens wel behorend tot het Actuarieel Genootschap maar toch onder zijn leiding is het niet gelukt de jaarrekeningen on time af te krijgen of zelfs maar te presenteren. Uitermate vreemd dit. Of ligt het aan mij.”
  Vreemd om wie ging het hier? kan mij voorstellen dat de prios van Reinald Curiel meer op de happy hours lagen dan de jaarrekeningen

 2. @william, Ja maar medewerkers van Giro die bleven beloven dat er niets mis wat met Giro.. Zelfde met DAE en Insel die op de dag van het faillesement nog gewoon tickets verkochten en beloofden dat ze gingen vliegen.

 3. Lekker egoistisch William, je rekeningen bij Giro opheffen en je mederekeninghouders daar laten opdraaen voor de graaiers Capella en Isenia.

  Nooit van solidariteit gehoord?

 4. NB
  Er zijn meer bedrijven die hun rek bij de Giro hadden ik herinner mij een keer met wat mensen bij het SB resort te hebben ontbeten waar bij het afrekenen 3 kastjes stonden en die van de Giro was afgeklapt en out of order was.
  Fishy geheel, die veel particulieren en bedrijven geld heeft gekost en nog kost.
  Toen wij 6 jr geleden al geruchten hoorden hebben wij onze rekeningen meteen opgeheven’

 5. Ik hoop het beste voor de toekomst van de deelnemers die straks hun overheids pensioen moeten krijgen.
  Ik ben er niet echt gerust op hoor!
  Ook ENNIA had een actuaris, overigens wel behorend tot het Actuarieel Genootschap maar toch onder zijn leiding is het niet gelukt de jaarrekeningen on time af te krijgen of zelfs maar te presenteren. Uitermate vreemd dit. Of ligt het aan mij.

 6. ‘In de overeenkomst is afgesproken dat deze mensen tussen een en vijf jaar hun geld terug kunnen krijgen.’

  Dus de ambtenaren draaien volledig op voor de schade aangericht door de dementerende bejaarde Eric Garcia, zijn graaiende toyboy Stephen Capella en de stekeblinde Neysa Amnesia?

  De ambtenaren leveren 700 + miljoen pensioen in? APC wordt een tweede Ennia, en toevallig is de accountant van APC de parodie op een account Erik van Neps (EY) , die eerder al bij de porkeria van Girobank een goedkeurende verklaring gaf. Hij had de ZEVENHONDERD MILJOEN vermogenstekort veroorzaakt door de Grote Giro Graaiers niet gezien.

  Gianni ‘Mob’ Schob is er bij EY uitgegooid na de veroordeling in de MCB swipe fraude, maar Erik van Neps is daar ook niet meer te handhaven.

  Stephen Capella dient zijn peperdure villa op Zuurzak uitgejaagd te worden en Neysa Amnesia onmiddelijk ontslagen te worden als directeur bij Aqualectra en een verbod te krijgen ooit nog een (semi)overheidsfunctie te bekleden.

  Stephen Capella komt al nergens meer aan de bak (op zijn LinkedIn pagina staat vermeld dat hij directeurtje is van zijn eigen lullige BV’tje, uiteraard zonder personeel en zonder klanten – maar Capella blijft de grote directeur spelen).

  Hopelijk voor Capone Capella kan zijn moeder hem onderhouden met de vanuit Panama aan Girobank verkochte Avalon software.

  En Neysa Amnesia kan altijd nog het tweede personeelslid worden vande BV van Capone Capella.

  Dat ongetwijfeld draait op Avalon software uit Panama.

 7. Over 5 jaren zijn de bedrijven die een rekening bij Giro hadden failliet.

 8. Curacao revisited

  @ook dat nog: trieste situatie en verspilling van een hoop geld van de deelnemers.

  @Kruidhof Bor: waarom bent u met allerlei projecten bezig (Klesch) en bent u niet in staat om uw vaste baan serieus te nemen en goed uit te voeren?

  @Stacey Rene: hoe kijkt u als actuaris tegenover deze overname van een risico volle bank? Is dat in het belang van de deelnemers?

 9. Ook dat nog

  @CR
  Een neukertje uurtje factuurtje binnenhalen is voor dit soor volk een win/win situatie…
  Fatum of hoe ze nu ook mogen heten, doen al jaren niets anders..een eigen actuaris, en als buffer een buitenstaande actuaris “erbij” inhuren.
  Ennia al jarenlang hetzelfde euvel.Doe onderzoek, en je komt er achter dat dit ook “een soort van elite” is.

 10. Zou Stephen Capella zich nu voor zijn kinderen schamen, of zijn kinderen zich voor hem?

 11. Curacao revisited

  @Ook dat nog: ongelofelijk, dus Apc heeft een dure actuaris in dienst die nog ondersteuning moet krijgen ook?! Waarom is deze persoon dan überhaupt aangenomen?

 12. Ook dat nog

  @CR
  Ook vwb actuarissen, zijn we hier een afvoerputje.
  Gefaald in NL, gefaald bij het actuarieel genootschap. P.E. puntjes bij elkaar geneukt, alles is mogelijk.
  Trouwens de actuaris van APC, moet kennis inkopen (wat betekent vriendje/vriedinnetje) actuarissen van buiten binnen halen.
  Ons kent ons.. en de koek is immers groot genoeg.

 13. Curacao revisited

  Chos Romero wat vind jij hiervan?

  Wat vinden Kruidhof Bor en Stacey Rene (actuaris APC) van deze deal? Staan zij garant als de pensioendeelnemers later met minder pensioen genoegen moeten nemen

 14. Hoop voor de girobank rekening houders, wanhoop voor zij die op een pensioen hopen

 15. Dit is onmogelijk, tenzij er enorm in de pensioenpot van de ambtenaren gegraaid gaat worden.

  Ambternaren let op uw zaak!

  Stephen Capella en Neysa Isenia, graag jullie mening?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *