28 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | 30 miljoen voor uitvoering groeiakkoord

HomeMediaParadiseFM | 30 miljoen voor uitvoering groeiakkoord
Staatsectretaris Raymond Knops en premier Eugene Rhuggenaath | Rene Zwart

Curaçao krijgt 30 miljoen gulden van Nederland. Dat is volgens premier Eugene Rhuggenaath afgesproken met Staatssecretaris Knops.

Het betreft een lening in het kader van het groeiakkoord en in totaal gaat het om een bedrag van 180 miljoen.

Hiermee moet Curaçao uit de economische crisis worden getrokken door middel van het groeiakkoord dat is opgesteld met behulp van Nederland.

Bron: ParadiseFM

7 reacties

 1. Dat geld heeft al een adres voordat het overgemaakt is. De bevolking zal dat niet te goede komen, die hoeven het alleen maar weer op te hoesten.

 2. @roberto en dan via een omweg naar de bestuurders, er zelf jn van die bestuurders die vaak in het cassino te vinden zijn (waarschijnlijk ook consultants en vertegenwoordigers van bedrijven. Dan is er een groep die altijd verliest en een die altijd wint. En ze zijn allebei gelukkig. Raar toch?

 3. …”Je geeft geen schoolgeld aan kleine kinderen, die kopen er gelijk “kos dushi” van “….

  “Zeker niet als het strondverwende eigenwijze “kinderen” zijn met een grote brutale “boka” vol capsones!

  Hele toepasselijke beeldspraak @Ambulant

 4. Typisch Nederland.
  Ontwikkelings hulp geven ze gratis weg staan een miljarden voor gereserveerd. Ze zijn zo rijk daar dat ze boeren betalen om te stoppen voor stikstof flauwekul, terwijl ze bijna de grootste ter wereld zijn op landbouw export gebied. Je zelf in de vingers snijde….. Ze moetne gewoon de antillen opnemen in het stikstof beleid en het hier komen dumpen. de sila mag dat ook toch.. T gas uitzetten omdat wat meer dan honderd jaar oude huisjes kapot gaan.
  Turken en Marokkanen mogen kinderbijslag en uitkeringen ontvangen in hun eigen land. En Polen ontvangen massaal een uitkering als ze een week gewerkt hebben.
  Maar Curacao… Die moet lenen…
  Tegen ???rente…. in NL is de rente negatief. Verdienen aan Curacao ?
  Je kan het net zo goed geven… Het wordt toch nooit terugbetaald.
  Maar neem gewoon de controle over.
  Richt gewoon een lokaal fonds op en als ze geld nodig hebben voor een project. Voer het voor ze uit. Betaal zelf de rekeningen direct. Banken doen dat ook bij ons. Als je een huis bouwt hebben zij een inspecteur en zij storten de rekeningen…En dat is niet zo maar.
  Je geeft geen schoolgeld aan kleine kinderen. Die kopen er meteen snoep voor.
  Cursus geven aan lokale politici…. Ja hoor. Die zitten 4 jaar voor een miljoenen pensioen en daarna komen er andere dieven.
  Knops moet ophouden naïef te spelen. En de kinderen de les lezen en op straf zetten en het over nemen. Dan ben je een goed pappa.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties