ParadiseFM | Moses wil vergadering over coronamaatregelen

Marilyn Moses | Antilliaans Dagblad

Marilyn Moses van de partij Movementu Progresivo wil dat de Staten binnenkort vergaderen over de recente coronamaatregelen die de regering heeft afgekondigd.

De brief van Moses is ondertekend door Jaime Cordoba van Pueblo Soberano en onafhankelijk Statenlid Rennox Calmes. In september vroeg Moses ook al om zo’n vergadering.

De voorzitter van het parlement heeft toen niets met haar verzoek gedaan. Als gevolg van de nieuwe maatregelen doet Moses opnieuw een poging om een vergadering over het onderwerp te krijgen.

In haar brief van september maakte de politica zich vooral druk over de gevolgen van het coronavirus op scholen. En dan vooral over de achterstand die kinderen hebben opgelopen tijdens de lockdown in maart van dit jaar.

Het onderwerp is nu vooral de huidige coronamaatregelen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Moses wil vergadering over coronamaatregelen

  1. Weer 67 nieuwe besmettingen vandaag, lijkt me dat maatregelen wel op zijn plaats zijn, anders gooit Nederland ons op oranje en zijn de poppen helemaal aan het dansen.

    Ik vraag me serieus af waarom zovelen toch blijven weigeren om zich aan de maatregelen te houden, waarvan is bewezen dat ze werken bij het terugdringen van corona.
    Wil men dan werkelijk het eiland down the drain helpen door ons aan een code oranje te helpen ? Dikke kans dat ze dan ook weer gaan klagen dat ze geen werk meer hebben.
    Kortzichtig gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *