Nu.cw | Politie zoekt 15-jarig meisje

Rijona Clara R. Ferero wordt vermist

De politie is op zoek naar een 15-jarig meisje. De op Curaçao geboren Rijona Clara R. Ferero is sinds vrijdag 2 oktober om 13.00 uur vermist. Dat meldt de politie. Het meisje heeft ‘s ochtends om 7.30 uur vanaf het internaat waar ze verblijft de bus genomen naar haar school aan de Comanchestraat. 

 

Omstreeks 13.00 uur is ze in de bus gestapt om terug gebracht te worden naar het internaat, maar na aankomst bij het internaat bleek Rijona niet meer in de bus te zitten.

Rijona was op het moment van haar vermissing gekleed in een schooluniform, een crèmekleurig poloshirt met rode kraag. Ze droeg zwarte schoenen.

Mocht u informatie hebben over de verblijfplaats van Rijona, dan kunt u contact opnemen met de politie op telefoonnummer 917 of anoniem op nummer 108.

Bron: Nu.cw

Een Reactie op “Nu.cw | Politie zoekt 15-jarig meisje

  1. Meestal ligt een bron van ellende vast aan dit soort gevallen. Kinderen worden soms te vaak in een internaat geplaatst vaak omdat de ouders niet de middelen heeft om voor hen te zorgen.

    Het plaatsen van kinderen in een internaat is vaak de makkelijkste weg en soms zit ook een verdiend model achter. Wat moet het triest voor een kind zijn om niet bij haar ouders thuis te mogen opgroeien.

    Moet zeggen dat pleeggezin ook niet altijd de oplossing is want daar zijn genoeg verhalen van kinderen die door de vader des huizes of een grotere pleegbroer misbruikt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *